Öğretmen adaylarına 10 bin atama müjdesi

Öğretmen adaylarına 10 bin atama müjdesi

GÜNDEM Haberleri

Öğretmen adaylarının "atama istiyoruz" talebi üzerine Erdoğan, iki elini kaldırarak 10 işareti yaptı ve 10 bin atama yapılacağını müjdeledi.

AK Parti Seçim İşleri Üst Kurul Toplantısı'nın ardından Sütlüce'deki parti binasından ayrılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı çıkışta öğretmen adayları bekliyordu. Erdoğan'ın çıktığı sırada bir grup atanamayan öğretmen hep bir ağızdan "Sayın başbakanım öğretmenler sizinle görüşmek istiyor" diye tempo tuttu. O tarafa dönen Erdoğan grubu tebessümle dinlemeye başladı. Öğretmen adaylarının "atama istiyoruz" talebi üzerine Erdoğan, iki elini kaldırarak 10 işareti yaptı ve 10 bin atama yapılacağını müjdeledi. Gruptan "40 bin" sesinin yükselmesi üzerine başbakan Erdoğan "10 bin, 10 bin" karşılığını verdi. Grubun yanına giderek bir süre sohbet eden Erdoğan, daha sonra Ankara'ya gitti. Öğretmen adayları, Başbakan'ın 50 olan KPSS baraj puanının da gerekirse sıfıra indirilebileceğini ima ettiğini iddia ettiler. DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...