Fener'de Alper şoku

Fener'de Alper şoku

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Antalya'da Neftçi Bakü ile yaptığı hazırlık maçında sol omzunun üstüne düşen Alper Potuk'ta yırtıklar oluştuğu belirtildi.

nbsp;Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada dün çekilen MR sonucunda Alper Potuk'un iki kemik arasındaki bağda, eklemi oluşturan kapsülde ve etraf dokularda yırtıklar tespit edildiği bildirildi. Takım doktoru Burak Kunduracıoğlu, Alper'in tedavisine hemen başlandığını ve üç hafta forma giyemeyeceğini açıkladı. Bu arada Antalya kampını tamamlayarak İstanbul'a dönen sarı-lacivertlilerde futbolcular izne çıkarken, Teknik Direktör Ersun Yanal Samandıra'ya kapandı. "Başından beri söyledim yine söylüyorum. Ben futbol dışında hiçbir şey konuşmadım, konuşmak da istemiyorum. Kimsenin bana futbol dışında sorular sormasını da istemiyorum. Futbolumuza odaklandık. Tek gündemimiz bu" diyen Yanal, kamp boyunca yapılan çalışmaların raporunu çıkarıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...