'Asıl hedefleri Ehl-i Sünnet'

'Asıl hedefleri Ehl-i Sünnet'

GÜNDEM Haberleri

Ehl-i Sünnet Âlimler Birliği: Gezi ve zaman ayarlı operasyonların asıl hedefi, ehl-i sünnet omurgasına sahip İslam coğrafyasıdır.

17 Aralık operasyonuna bir tepki de Ehl-i Sünnet Âlimler Birliği'nden (ESAB) geldi. Birlik tarafından yapılan açıklamada, "Türkiye'nin yeniden doğuşunun heyecanını yaşadığımız son yıllarda ülkemiz ve insanımız, hatta bütün ehl-i sünnet dünyası, taarruz ve ihanetle karşı karşıyadır" denildi. Önemli uyarılarda bulunulan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Bugün batıdan doğuya, bütün İslam coğrafyasını yangın yerine çeviren küresel şer ittifakı ile içiçe entegre bir savaş yürütülüyor. Meşru bir gerekçeyle, gayrimeşru niyet güden Gezi olayları; zaman ayarlı, toptancı yolsuzluk iddiaları, küresel şer ittifakının taşeronları marifetiyle ülkemizde yürütülen çok yönlü operasyonlardır. Asıl hedef, ümmetin ana gövdesini teşkil eden Ehl-i sünnet omurgasına sahip bütün İslam coğrafyasıdır. nbsp;Bizi büyük üzüntü ve inkisara sevk eden, maalesef belli bir cemaat ve hizmet topluluğunun bu plana alet edilmesidir. Müslüman bir topluluğun 'taammüden' böyle bir rol üstlenmiş olabileceğine inanmıyoruz. Ümmet bilinci ve millet ferasetinin hakikat algısı, bu küresel tezgahı bozacaktır. Osmanlı'yı ve Abdülhamid'i tasfiye eden zamanın küresel şer ittifakının sehven yanında olan halis müslümanların yaşadıkları hüsran ve pişmanlıklar, bizim için unutulmaması gereken kıymetli bir örnektir. Mümin iki kere aynı yanlışa düşmez, düşmemelidir."


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...