Essien, Galatasaray'a imza atmak üzere!

Essien, Galatasaray'a imza atmak üzere!

SPOR Haberleri

Chelsea'de Matic transferinden sonra takımda forma şansı azalan Michael Essien, Gana basınına göre Galatasaray'a imza atmak üzere.

Transferin en hızlı takımı olan Galatasaray müthiş bir isimle anlaşmak üzere. Önceki günlerde İngiliz basınında ortaya atılan iddialar gerçek olmak üzere. Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Chelsea'nin Matic'i transferinden sonra takımda forma şansı azalan ve takımdan ayrılması güçlenen Michael Essien, Gana basınına göre Galatasaray'a imza atmak üzere. Ghanasoccernet'te çıkan haberlere göre Dünya Kupası'nda forma giymek isteyen ve turnuvaya formda gitmek isteyen Essien'in Galatasaray'ın teklifini kabul ettiği aktarılıyor. Orta sahada defansif yönüyle önemli başarılar elde eden Essien 2005 yılında Lyon'dan Chelsea'ye transfer olmuştu. Ayrıca Ganalı futbolcu 2012-2013 sezonunu Real Madrid'de kiralık olarak geçirmişti.
Şampiyonlar Ligi'nde oynayabiliyor
Chelsea ile Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon maça çıkmayan Essien için Şampiyonlar Ligi'nde oynamama sıkıntısı da bulunmuyor. (eurosport)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...