Bu sefer doktor dövdü

/ Kaynak: İHA
Bu sefer doktor dövdü

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Pendik'te eşini götürdüğü hastanede asistan doktor tarafından darp edildiğini öne süren hasta yakını, rapor alıp şikayetçi oldu.

Pendik'te ayağında kırık olan eşini götürdüğü hastanede acil serviste görevli asistan doktor tarafından darp edildiğini öne süren hasta yakını, rapor alıp şikayetçi oldu. Darp iddialarını yalanlayan doktor ise "Kendimi savundum" dedi. Olay, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde geçtiğimiz hafta yaşandı. İddiaya göre, ayağında kırık olan ve ağrıları artan eşini hastane acil servisine götüren Ali Yel isimli vatandaş beklemediği bir durumla karşılaştı. Ali Yel'e eşinin röntgenlerinin serviste görev yapan ortopedi doktoru E.O. tarafından incelenmesi gerektiği ifade edildi. Gerekli incelemelerin yapılması için ısrarcı olan Ali Yel, görevli doktorun acil serviste olması gerektiğini ifade ederek, E.O. ile görüşmek istedi. Hastanenin güvenlik görevlisinden yardım alan Ali Yel, görevli doktoru acil servisin üst katında bularak konuşmak istedi. Eşi için gerekli işlemlerin yapıldığını iddia eden asistan doktor E.O., kendisinin bir şey yapamayacağını söyleyerek Ali Yel'den dışarı çıkmasını istedi. Ali Yel'in dışarı çıkmamakta ısrarcı olduğunu gören E.O., iterek odadan çıkarmak istedi. Bu esnada ikili arasında itiş kakışın yaşandığı anda E.O., Ali Yel'e kafa atarak başından yaraladı. Sesleri duyarak odaya gelen görevli doktorlardan biri yaralanan Ali Yel'i bir odaya alarak ilk yardım yaptı. E.O.'nun kafa atarak yaraladığı Ali Yel'in başına 4 dikiş atıldı. Eşi rahatsızlandığı için daha iyi bir tedavi almak için Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gittiklerini ifade eden Ali Yel, "Eşim bir ay önce ayağını burkmuştu. Zaman zaman ağrıları artmaya başladı. Bizde dün akşam ağrıların artması sonucunda Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine gittik. Burada röntgen çekildi. Röntgenlerin acil serviste görev yapan ortopedi doktorunun görmesi gerektiği söylendi. Ancak ortopedi doktoru acil serviste yoktu. 'Nerede?' diye sorduğumda bir cevap alamadım. Israrcı olduğumu görünce bir güvenlik görevlisi kendisini üst katta bulabileceğimi söyledi. Üst kata çıktım. Kendisiyle konuşmak istedim. Eşimin durumunu anlattım kendisine. Bir şey yapamayacağını ifade etti. Eşimin durumunun acil olmadığını söyledi bana. Ancak acil serviste görev yapan personelin röntgenleri incelemesi gerektiğini söylediğimde gerekli işlemleri bilgisayar üzerinde yaptığını söyledi. Röntgene bakmadan nasıl işlem yaptığını sorduğumda bu işi acil servis ortopedi doktorunun değil, normal servis doktorunun yapması gerektiğini söyledi. Israrcı olduğumu görünce beni iterek çıkarmak istedi. Odadan çıkarmaya çalışırken bana kafa attı ve başımdan yaralandım" iddiasında bulundu. Başından yaralanan Ali Yel, Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden olayın yaşandığı gün darp raporu alarak, acil serviste görev yapan doktor E.O.'dan şikayetçi oldu. Çamçeşme Şehit Yüksel Taşpınar Polis Merkezi'ne giderek ifade veren Ali Yel, adli makamlara başvurarak hakkını arayacağını belirtti
Doktor E.O. ise darp iddialarını yalanladı. Hastanenin güvenlik müdürü vasıtasıyla ulaşılan E.O., konuyla ilgili açıklama yapmak istemediğini belirtti. E.O.'nun iddialarla ilgili, "Küfürler ederek üzerime yürüdü. Ben de kendimi savundum" dediği öğrenildi. Dava açılması durumunda kendisinin de karşı dava açacağını belirten E.O.'nun olayın güvenlik kamerasına da yansıdığını ifade ettiği kaydedildi.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...