'Atilla Taş'ın annesiyim' diyor ama...

/ Kaynak: İHA
'Atilla Taş'ın annesiyim' diyor ama...

YAŞAM Haberleri  / İHA

Atilla Taş'ın annesi olduğu iddiasıyla yaklaşık 8 yıl önce DNA testi yaptıran Bedriye Aydoğdu, yıllardır sonucun kendisine ulaştırılmasını bekliyor

Atilla Taş'ın annesi olduğunu iddia eden Bedriye Aydoğdu (Elden), 9 yıldan beri Atilla Taş'ın annesi olduğunu kanıtlayacak olan DNA testlerinin sonucunun kendisine ulaştırılmasını bekliyor. Atilla Taş'ın fotoğrafına sarılarak gözü yaşlı bir şekilde öpen Aydoğdu, oğlundan hiçbir şey istemediğini sadece kendisini telefonla aramasını ve 'anne' demesini istediğini dile getirdi. 9 yıl önce Atilla Taş'ı televizyonda gördüğünde "Bu benim oğlum" diyerek günlerce televizyon programlarında yer alan Bedriye Aydoğdu, Atilla Taş'ın oğlu olduğunu kanıtlayacak DNA testinin çıkmamasına tepki gösterdi. Kendisinin maddi durumunun yerinde olduğunu ve Atilla Taş'tan maddi bir beklenti içerisinde olmadığını söyleyen Bedriye Aydoğdu, tek isteğinin 35 yıldan beri çektiği acıların dinmesi olduğunu kaydetti. Oğlunun kendisinden kaçmasına anlam veremediğini söyleyen Aydoğdu, "Atilla her televizyona çıktığında onun benim oğlum olduğunu hissediyorum. Benden niye kaçıyor anlamıyorum. Bundan 9 yıl önce DNA test yaptık. O testlerden o günden beri bir sonuç çıkmadı. Kimsem olmadığı için İstanbul'a gidemedim. DNA testi sonucu gelmedi. Ben sonucu bekliyorum. Atilla'ya seslenmek istiyorum. Ben senden bir şey beklemiyorum. Hiçbir şey istemiyorum. Ben sadece evlat istiyorum. Ben ateşin içindeyim. Benim ciğerim yanıyor. Ben evlat kaybetmişim, evlat istiyorum. Benim istediğim bana telefon açıp 'anne' diyerek halimi hatırımı sormasıdır. Eğer DNA testi uyuşmazsa hiçbir şey yapmadan otururum yerimde. Ama ben onun benim oğlum olduğuna inanıyorum" dedi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...