Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nejat İşler'in hastalığı ile ilgili şok iddia

Nejat İşler'in hastalığı ile ilgili şok iddia

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu Nejat İşler'in tedavilere yanıt verdiği ve İstanbul'a nakledilmeyeceği açıklandı. Sanatçının bir arkadaşı ise İşler'in 'grip' olduğunu iddia etti.

Acıbadem Bodrum Hastanesi Başhekimi Aydın Aksoy, oyuncu Nejat İşler 'in uygulanan tedavilere yanıt vermeye başladığını bildirdi. İşler'in İstanbul'a nakledilmesine gerek duyulmadığı tedavinin Bodrum'da devam etmesine karar verildiği belirtildi. Bu arada sanatçının arkadaşı Dost Elver, İşler'in hastalığının 'tamamen grip ' olduğunu ifade etti. Aksoy, yaptığı açıklamada, 17 Ocak Cuma günü hastanelerinin acil servisine başvuran Nejat İşler'in yoğun bakım servisinde tedavisinin sürdüğünü belirtti. İşler'e ilk müdahalenin acil serviste yapıldığını anlatan Aksoy, "İşler'de şiddetli akciğer enfeksiyonuna bağlı solunum yetmezliği ve enfeksiyonun çok ilerlemiş olmasına bağlı septik şok tablosu saptanmıştı. Gelişen septik şok sonucunda ayrıca akciğerlerinin çok ciddi şekilde etkilendiği, böbrekler, kalp ve kan hücreleri ile karaciğerinin de bu durumdan olumsuz etkilendiği tespit edilmişti" dedi.
"Hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Nejat İşler'in sağlık durumu halen kritik süreçtedir" diyen Aksoy, şöyle devam etti: "Bununla birlikte uygulanan yoğun bakım bölümüne özgün destek tedavilere ve planlanan diğer tedavilere adım adım olumlu yanıt vermeye başladı. Son 12 saat içerisinde gerek organ fonksiyonlarında gerekse laboratuvar testlerinde görülen olumlu gelişmelere rağmen hayati tehlikesi azalmakla birlikte devam etmektedir. Hastamıza verilen solunum ve dolaşım desteği halen devam ediyor. Ayrıca böbrek destek tedavisine başlanmıştır. Nejat İşler'in tedavisi yoğun bakım, enfeksiyon hastalıkları, hemotoloji, göğüs hastalıları, genel cerrahi, kardiyoloji, gastroentroloji hekimlerimizin çok disiplinli kontrolünde devam etmektedir."

İSTANBUL'A NAKLEDİLEMİYOR
Nejat İşler'in, aralarında yönetmen Murat Ateş, oyuncular Berkant Şal ve Gürkan Uygun'un da yer aldığı arkadaşları ve sevenleri bugün de sabahtan itibaren hastaneye akın etti. Doktorlarla görüşen İşler' in çok yakın arkadaşı Dost Elver hastaneden çıkışında, ünlü oyuncunun İstanbul'a nakledilmesine gerek duyulmadığını tedavine Bodrum'da devam edeceğini belirtti. İşler'in tedaviye yanıt vermesinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen Dost Elver, "İstanbul'a nakledilmesinin risk olacağı için burada kalmasına karar verildi. Şu anda yanına sadece anne ve babası girerek görebiliyor. Sosyal paylaşım sitelerinde hakkında çıkan asılsız dedikodular ve çirkin yorumlar gerçeği yansıtmıyor, aksine bizleri üzüntüye boğuyor dedi.

Elver, 'Nejat İşler'in rahatsızlılığı tamamen griptir. İstanbul'da da herkesin etkilendiği rahatsızlıktır. Bağışıklık sistemi zayıf olduğu için virüs vücuda hakim olmuş. Rahatsızlığının karaciğer ve sirozla bir alakası yok. Lütfen bunlara inanmayın" ifadelerini kullandı. Yönetmen Murat Ateş, Berkant Şal ve Gürkan Uygun da dualarının Nejat İşler'e olduğunu belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...