Melo'dan Fenerbahçe'ye ince gönderme!

/ Kaynak: AA
Melo'dan Fenerbahçe'ye ince gönderme!

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Melo: Fatih Terim ve Roberto Mancini çok önemli iki isim"

Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Felipe Melo, ilk yarı sonunda Fenerbahçe ile aralarında 8 puanlık fark bulunmasına rağmen, şampiyonluk için inançlı olduklarını söyledi. Felipe Melo, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, şampiyonluk için çalışmaya devam edeceklerini belirterek, "Geride kalan iki sezonun şampiyonu olan bir Galatasaray var. O zaman da çok zorluklar yaşadık. İkinci yarı yine zorlu geçecektir. Artık maç maç bakıp, iyi çalışıp, iyi odaklanıp tüm karşılaşmalarımızı kazanmayı hedefliyoruz. Mutlu sona yine ulaşmak istiyoruz" diye konuştu. Fatih Terim'le geçen iki sezonun ardından, üçüncü sezonun ilk haftalarında takımın başına Mancini'nin geçmesini değerlendiren Melo, "Çok önemli iki isim. Farklı mentaliteleri ve oyun yapıları var. Son iki senede Fatih hocamızla kazanmadığımız kupa kalmadı. Çok önemli başarılara imza attık. Ona olan saygımız çok büyük. Şimdi ise Mancini ile çalışıyoruz. Onun da yaptıkları ortada. İki teknik adamı karşılaştırmayı çok sevmiyorum. İkisi de saygı duyulması gereken isimler" ifadelerini kullandı.
- "Telles'i çok fazla izlemedim"
Melo, sarı-kırmızılı kulübün anlaşmaya vardığı isimlerden vatandaşı Alex Telles'i fazla tanımadığını söyledi.
Telles'in kendisiyle bir görüşmesi de olmadığını anlatan Brezilyalı futbolcu, "Ama Taffarel'le konuştuğunu biliyorum. Dürüst olmam gerekirse çok fazla canlı izleme fırsatı bulamadım. Ama sonuçta bir oyuncu Brezilya liginin en iyi sol beki seçiliyorsa, saygı duyulması gerekir. Umarım bize de faydası dokunur" şeklinde konuştu.
Öte yandan, Brezilya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2014 FIFA Dünya Kupası'nda milli takım forması giyme isteğini vurgulayan Melo, şunları söyledi: "Her futbolcu gibi ben de Dünya Kupası'na gitmeyi çok istiyorum. Brezilya'da yapılacak organizasyonda kendi ülkemi temsil etmek istiyorum. Daha önce milli takım formasıyla çok maç oynama fırsatı buldum. Bir Dünya Kupası'na daha gitmek isterim. Galatasaray'da göstereceğim performans çok önemli. Eğer milli takıma gideceksem, buradaki performansımla olacak. Ben elimden geleni yapacağım, gidip gidemeyeceğimi Tanrı bilir."

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...