Ekranların en ünlüleri hayranlarını üzecek!

Ekranların en ünlüleri hayranlarını üzecek!

MAGAZİN Haberleri

Türkiye'nin en çok dikkat çeken oyuncularından olan Kenan İmirzalıoğlu, Beren Saat ve Halit Ergenç aldıkları kararla hayranlarını üzdü...

Rol aldıkları diziler rating rekorları kıran ve son dönemde Türkiye'nin en çok dikkat çeken oyuncularından olan Kenan İmirzalıoğlu, Beren Saat ve Halit Ergenç aldıkları kararla hayranlarını üzdü. Gelen projelerin hepsini reddeden Türkiye'nin en gözde kadın oyuncusu Beren Saat. İntikam'ın finalinin ardından bir yıl yüzünü dinlendirecek. Kenan İmirzalıoğlu, dizi sürelerinin uzunluğundan ve setlerdeki ağır çalışma koşullarından dolayı Karadayı'dan sonra 60 dakikayı geçen dizilerde oynamayacak. Muhteşem Yüzyıl dizisindeki performansıyla ününe ün katan ve kaşesi en yüksek erkek oyuncular arasına giren Halit Ergenç. Dizinin finalinin ardından mesleğine 2 yıl ara vererek kendini nadasa bırakacak. Son dönemde Türk dizilerinin en çok tercih edilen ana karakterlerinin ekrana ara verme kararı almasının ardından, yapımcılar alternatif başrol arayışına girdi. 9 yıldır ekranda olan Saat, önümüzdeki sezon gelen dizi senaryolarını geri çevirmeye başladı. Geçen sene 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinden sonra ara vereceğini açıklamasına rağmen 'İntikam' dizisinde rol alan Saat, kararından dönmeyecek. Yaz aylarında 3 yıldır birlikte olduğu Kenan Doğulu'yla evlilik planları da yapan oyuncu, bu süreçte evinde dinlenecek. Saat, şu ana kadar gelen 4 dizi projesini bölüm başına yüksek ücret teklif edilmesine rağmen kibarca geri çeviriyor. Sinema projesinde de olmak istemeyen oyuncunun, yakın çevresine, "Bir sene hiçbir projede yer almayacağım. Çok yoruldum. Dinlenmek istiyorum" dediği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...