Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Volkan Şen'in yeni takımı!

/ Kaynak: DHA
İşte Volkan Şen'in yeni takımı!

SPOR Haberleri  / DHA

Bursaspor, Trabzonsporlu futbolcu Volkan Şen ile 4.5 yıl, Manisasporlu futbolcu Bekir Yılmaz ile de 3.5 yıllık anlaşma sağladı.

Trabzonspor'da kadro dışı kalmasının ardından eski takımı Bursaspor'un yeniden gündemine giren Volkan Şen, bugün Özlüce Tesisleri'ne geldi. Başkan Erkan Körüstan ile yapılan görüşmeler sonrasında Volkan'ın Bursaspor'la 4.5 yıllığına anlaştığı açıklandı. Başkan Erkan Körüstan basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Bursaspor'umuzun yetiştirdiği, şampiyonlukta katkısı olan Volkan'la 4.5 yıllık anlaşmayı yarın yapacağız. Prensipte anlaştık. Yarın imza töreni yapacağız, hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu. Manisasporlu Bekir Yılmaz'la da anlaştıklarını açıklayan Körüstan, "Bekir Yılmaz ile de anlaştık. Manisa'dan yola çıktı. 3,5 yıllığına prensip anlaşmasına vardık" dedi.
Sercan Yıldırım'da problem yok
Sercan Yıldırım konusunda bir problem olmadığını da sözlerine ekleyen Körüstan, "Sercan Yıldırım ile ilgili Galatasaray'dan haber bekliyoruz. Bir problem yok. Büyük ihtimalle yarın onun da transferi gerçekleşir" diye konuştu. Transferleri plan çerçevesinde yaptıklarını sözlerine ekleyen Körüstan şöyle devam etti: "Tüm transferleri plan çerçevesinde yapıyoruz. Önümüzdeki yılın hazırlığını şimdiden yapıyoruz. Yabancı sınırlaması ile ilgili sıkıntılar olacak. Bu olasılığa karşı hazırlığımızı da yapıyoruz."
VOLKAN ŞEN: HEYECANLIYIM
Başkan Erkan Körüstan'a teşekkür ederek sözlerine başlayan Volkan Şen ise şunları söyledi: "Başkanıma teşekkür ediyorum. Burada olmaktan çok mutlu ve heyecanlıyım. Burada şampiyonluk yaşadım. Bundan sonrası için inşallah hayırlı olur ve tekrar şampiyonluğu alırız. Herşeyde bir hayır vardır. Trabzon'da güzel bir 2.5 yılım geçti. Haksızlık edemem. Ama ben burada doğdum büyüdüm ve bu takımda parladım. Tekrar geri dönmek gerçekten çok güzel. Daha farklı bir hırsla çıkacağım."
İşte Volkan Şen'in yeni takımı!
SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...