Rıdvan Dilmen: Nejat İşler kesinlikle siroz değil

/ Kaynak: AA
Rıdvan Dilmen: Nejat İşler kesinlikle siroz değil

YAŞAM Haberleri  / AA

Rıdvan Dilmen: "Akciğer'de bir enfeksiyondan bahsedildi. Ama özellikle de şunun altını çizerek söylüyorum ki hocaların da dediği, kesinlikle siroz değil"

Eski futbolcu ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Nejat İşler'in Acıbadem Bodrum Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi görmesiyle ilgili, "Akciğer'de bir enfeksiyondan bahsedildi. Ama özellikle de şunun altını çizerek söylüyorum ki hocaların da dediği, kesinlikle siroz değil" dedi.Eski milli kaleci Rüştü Reçber'le hastaneye giden Dilmen, yaklaşık yarım saat hastanede kaldı.Dilmen, hastane çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, doktorlarla görüştüklerini belirterek, İşler'in durumunun düne göre daha iyi olduğu bilgisini aldıklarını ifade etti. ''İşler'in durumunun ciddiyetini koruduğu, ancak olumlu yönde gelişmelerin olduğunun'' söylendiğini dile getiren Dilmen, şöyle konuştu:"Akciğerde bir enfeksiyondan bahsedildi. Ama özellikle de şunun altını çizerek söylüyorum ki hocaların da dediği, kesinlikle siroz değil. Ailesiyle görüştüm onlar düne göre bugün daha çok toparlamış durumda. Nejat'ın sağlığı her geçen gün daha iyiye gidince hepimizin morali düzeliyor." Herkesin tanıdığı gibi kendisinin de Nejat İşler'i tanıdığını aktaran Dilmen, onun hayranı olduğunu ifade etti.
Reçber de İşler'in ailesiyle görüştüğünü belirterek, "Her geçen gün daha iyiye gidiyor. Allah'tan şifalar diliyorum. İnşallah beklendiği gibi geçer ve düzelir" diye konuştu.


YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...