Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hadi Salihoğlu'na duygusal veda

/ Kaynak: AA
Hadi Salihoğlu'na duygusal veda

GÜNDEM Haberleri  / AA

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Hadi Salihoğlu, görevini Selami Hatipoğlu'na devretti.Adliye personeli vedalaşma sırasında gözyaşlarını tutamadı.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) adli yargı kararnamesiyle Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığından İstanbulCumhuriyet Başsavcılığına atanan Hadi Salihoğlu, görevini Selami Hatipoğlu'na devretti. Bakırköy Adliyesinde düzenlenen törende konuşan Hadi Salihoğlu, insanların konuşmakta zorlandıkları anlardan birini yaşadığını, duygu seli olan bir ortamın oluştuğunu ifade ederek, ''Buraya gelen, bizi uğurlayan meslektaşlarımızın bize verdiği manevi güçle, 20 Temmuz 1979'dan beri çalışmakta olduğum bu ulvi göreve devam edeceğim. Yeniden dünyaya gelirsem yine bu görevi yapmaktan gurur duyacağım. Allah bizi utandırmasın. Hiç taviz vermeden adalet yolunda yürümeye devam edeceğiz'' dedi.

Salihoğlu, Bakırköy Adliyesinden ayrıldığını ancak artık Bakırköylü olduğunu dile getirerek, birlikte çalıştığı herkese tek tek teşekkür ettiğini söyledi.

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığından Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı görevine getirilen Selami Hatipoğlu da ''Değerli büyüğüm Hadi Salihoğlu, meslekte her zaman bilgisinden, ilgisinden, hoşgörüsünden ve ağabeyliğinden istifade ettiğim büyüğümüzdür. Kendisinin yeri nasıl dolar bilemiyorum? İnşallah el birliğiyle adalete hizmet etmeye çalışacağız'' diye konuştu.

Konuşmaların ardından Salihoğlu, Hatipoğlu'nu tebrik ederek, çiçek verdi. Hatipoğlu da savcılar ve hakimlerle tek tek tokalaşarak, tebrikleri kabul etti. Hadi Salihoğlu da çalışanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Bazı adliye personelinin vedalaşma sırasında gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...