Lescott, Beşiktaş'la ilgili ilk kez konuştu

Lescott, Beşiktaş'la ilgili ilk kez konuştu

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın anlaşma sağladığı Manchester Cityli Joleon Lescott, transferle ilgili ilk kez konuştu ve tarih verdi...

Devre arasında takıma takviye çalışmalarını sürdüren Beşiktaş anlaştığı oyuncuların kulüpleriyle sıkıntı yaşıyor. Listelerindeki oyuncularla anlaştıklarını söyleyen dış transferlerden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları, bu oyuncuların kulüpleri ile olan görüşmelerdeki sıkıntıları aşmaya çalışıyor. Manchaster City'li stoper Lescott ile 2 ay önce anlaşan Erdal Torunoğulları İngiltere'de bu oyuncunun kulübünden gelecek haberi bekliyor. İngiliz futbolcu Lescott transferi ni bugün sonlandırmak isteyen Torunoğulların'dan Çarşamba gününe kadar son bir süre istedi. Lescott, kulubü ile olan sorunların çözülmesi ve teknik direktörü Pellegrini'nin artık kesin bir karar vermesi için yarın oynanacak Westham maçının geçmesini bekliyor. Bu maçın ardından İngiliz oyuncunun Beşiktaş'a transfer olup olmayacağı belli olacak.

LESCOTT'TAN AÇIKLAMA
İngiliz oyuncu Beşiktaş Kulübü'ne Manchester City'nin West Ham United ile oynayacağı Lig Kupası maçı sonrası durumun netleşeceğini iletti.

Cardiff City maçında forma giymediğini hatırlatan İngiliz oyuncu," West Ham United maçında oynayıp oynamayacağım belli değil. Eğer forma giymezsem menajerim, teknik direktör Pellegrini ile görüşüp transferime onay vermesini isteyecek. Ben futbol oynamak ve Beşiktaş'a gelmek istiyorum" dedi.
Bu görüşme üzerine Beşiktaş yönetimi yıldız oyuncudan gelecek haberi beklemeye başladı.

Siyah beyazlı yönetim, Lescott'dan olumsuz haber gelmesi halinde transfer listesinda yer alan diğer savunma oyuncularıyla temasa geçecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...