Galatasaray'da Alex Telles çıkmazı

Galatasaray'da Alex Telles çıkmazı

SPOR Haberleri

İstanbul'a gelip sağlık kontrolünden geçmesine rağmen, Galatasaray, Telles'e imzayı henüz attıramadı

Galatasaray'da Alex Telles belirsizliği bitmek bilmiyor... Yılan hikayesine dönen Alex Telles transferinde Galatasaray uzun süren görüşmelerin ardından oyuncunun kulübü ile anlaşmaya varmış ve Gremio'nun istediği teminat mektubu sorununu çözmüştü. Kriz, sarı-kırmızlı kulübün başkanı Ünal Aysal'ın araya girmesi ile çözüme kavuşmuştu. Bu olumlu gelişmenin ardından Alex Teles geçtiğimiz cuma günü İstanbul'a gelerek sağlık kontrollerinden geçmiş ve oyuncu ile görüşmelere başlandığı kamuoyu aydınlatma platformuna bildirilimişti.


KRİZİN KAYNAĞI MENAJER
Brezilyalı sol bek ile imzaların atılması ve oyuncunun Antalya kampınOa katılması beklenirken bu kez Alex Telles'in menajeri Fernando Otto'nun istekleri yeni bir krizin yaşanmasına neden oldu. Transferdeki pürüzleri gidermek için tto ile görüşen Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun gereken ilerlemeyi kaydedemedi.


AYSAL DEVREYE GİRİYOR
Yaşanan bu beklenmedik gelişmenin ardından başkan Ünal Aysal'ın devreye girmesi ve menajer Fernando Otto ile bir araya gelerek transeferi sonuca kavuşturması bekleniyor. Sarı-kırmızılı yönetimden gelen bilgilere göre Aysal-Otto zirvesinin ardından Alex Telles, sarı-kırmılılara beklenen imzayı atarak Antalya kampına katılacak.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...