Cüney Çakır: Daha yapacak çok işimiz var

Cüney Çakır: Daha yapacak çok işimiz var

SPOR Haberleri

FIFA Dünya Kupası Brezilya 2014'te düdük çalacak hakemimiz Cüneyt Çakır ile yardımcı hakemlerimiz Bahattin Duran ve Tarık Ongun dün basınla buluştu

MHK Başkanı Zekeriya Alp'in de katıldığı toplantıda konuşan TFF Başkanı Yıldırım Demirören, "Hakemlerimizle gurur duyuyoruz. Onları orada da sonuna kadar destekleyeceğiz" dedi.


HAKEMLİĞİN AYAĞA KALKMA ZAMANI nbsp;
Türk hakemliğinin ayağa kalkma zamanının geldiğini söyleyen Çakır ise büyük gurur yaşadıklarını belirtti. "Dünya Kupası'nda düdük çalmak benim hakemliğe başladığım ilk günden beri kurduğum bir hayaldi. Bu hedefe ulaşmak için ekip olarak büyük emekler verdik" diyen Çakır, "Hâlâ yolun başındayız; daha yapacak çok işimiz var" şeklinde konuştu.


GURUR DUYUYORUM
Dünya kupalarında ilk düdük çalan hakemimiz Doğan Babacan da Çakır ve ekibine başarılar dileyerek "40 yıl sonra bir FIFA Dünya Kupası'nda Türk hakemlerin görev alacak olmasından mutluluk duyuyorum" ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...