Selçuk İnan: 4. yıldızı takacağız

Selçuk İnan: 4. yıldızı takacağız

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın orta sahadaki beyni Selçuk İnan, sezon sonunda 4. yıldızı takacaklarını iddia etti.

NTV Spor'a açıklamalarda bulunan milli futbolcu, Fenerbahçe ile 8 puanlık farkın kapanabileceğini belirterek, "Nasıl açıldıysa öyle kapanabilir. Sürekli kazanıp iyi bir seri yakalamamız gerekiyor. Biz bu farkı kapatabilmek için her şeyimizi ortaya koyacağız" dedi. Fikstür avantajına inanmadığını dile getiren Selçuk, "Ligin sonunda şampiyon olacağımıza inanıyorum. İnşallah 4. yıldız da gelecek. Biz şimdiden bu heyecanı yaşamaya başladık" diye konuştu.


İNANIRSAK CHELSEA'Yİ ELERİZ
Chelsea eşleşmesini de değerlendiren Selçuk, "Dünyanın en iyi hocalarından biri başlarında. İşimiz kolay değil, farkındayız. Biz de büyük takımız. Konsantre olur ve inanırsak yine çeyrek finali görürüz" yorumunu yaptı. Mancini için, "Takım savunmasına çok önem veriyor. Aslında yine hücum oynuyoruz. Sürekli ileride basmamızı istiyor ama topu kaybedince hepimizin topun arkasına geçmemizi istiyor" diyen Selçuk, Fatih Terim içinse, "İlk gittiğinde çok üzüldük ama artık bunu aştık" yorumunu yaptı.


G.SARAY'DA BIRAKABİLİRİM
Selçuk İnan, hedefinin Avrupa'da oynamak olduğunu vurgulayarak, "İnşallah, Galatasaray ile Avrupa'da başarılı olduktan sonra zamanı da gelirse gidebilirim. Ama bir taraftan da futbolu Galatasaray'da bırakmak istiyorum. Arda ile sürekli konuşuyoruz. Onunla gurur duyuyoruz. Bize söz verdi, bu sene şampiyon olacaklar. Bruma çok iyi bir insan. İnşallah çabuk iyileşip, aramıza döner" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...