Guantanamo'daki Taliban üyelerinin mal varlıklarına dondurma

/ Kaynak: İHA
Guantanamo'daki Taliban üyelerinin mal varlıklarına dondurma

DÜNYA Haberleri  / İHA

Taliban bağlantısı olan kişilerin mal varlıklarının dondurulmasına ilişkin kararda Guantanamo Kampında bulunan Taliban liderler de yer aldı.

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin terör listesine aldığı Taliban ile bağlantılı bazı isimlerin mal varlıklarının dondurulmasına ilişkin karar da ABD'de Guantanamo Kampında bulunan bazı Taliban liderler de yer aldı. Bakanlar Kurulu'nun Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin terör listesindeki Taliban üyelerine ait malvarlıklarının dondurulmasına ilişkin güncellenen listede ilginç detaylarda yer aldı. Buna göre; Türkiye'de mal varlıkları dondurulan Taliban liderler arasında Taliban Rejiminin İçişleri Bakanı Khaırullah Khaırkhwah, Taliban Rejimi Genelkurmay Başkan Yardımcısı Fazl Mohammad Mazloom ve Taliban Rejimi Kuzey Bölgesi Başkanı Nurullah Nuri güncellenen bilgilerinde adres kısımlarında "Guantanamo'da hapiste" ifadesi yer aldı. Yayınlanan listede 26 Taliban lideri ve yöneticisinin son güncellenmiş bilgilerine yer verildi. nbsp;

DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...