Gaziantepspor, Sergen Yalçın'sız çalıştı

Gaziantepspor, Sergen Yalçın'sız çalıştı

SPOR Haberleri

Devre arasında bir çok futbolcu ve Sergen Yalçın'la yollarını ayıran Gaziantepspor, 15 kişiyle çalıştı

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Gaziantepspor Antalya kampından sonra futbolculara verilen 3 günlük izin sona erdi ve kendi tesislerinde bu hafta karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı.İkinci yarının ilk maçını kendi evinde Galatasaray ile oynayacak olan Gaziantepspor'da hazırlıklar başladı. Devre arasında birçok futbolcunun ayrıldığı kırmızı – siyahlı takıma henüz net takviye yapılmazken antrenmanda sadece 15 futbolcu yer aldı. nbsp;


KİMLER KATILDI? nbsp;
Karçemarskas, Serdar Kulbilge, Şenol Can, Ekrem Dağ, Turgut, Bekir Ozan Has, Haris, Cenk Tosun, Traore, Kemal Tokak, Binya, Mustafa Durak, Serdar Özbayraktar, Oğulcan Çağlayan, Haris Medunjanin.


SERGEN'SİZ ÇALIŞTILAR
Antalya kampının son günüde takımdan ayrılarak İstanbul'a giden sportif direktör Sergen Yalçın, yapılan antrenmana çıkmadı. Kulüp başkanı İbrahim Kızıl ve kardeşlerinin ısrarla "Sergen Yalçın bizden izin alarak gitti, Pazartesi (dün) takımla birlikte çalışmalara katılacak" söylemleri her zaman ki gibi asılsız çıktı. Galatasaray maçı hazırlıklarına dün Celal Doğan tesislerinde başlayan futbolcuları takımın yardımcı antrenörü Tahsin Tam ile birlikte alt yapı antrenörü Kadir Aslan ve alt yapı kaleci antrenörü Murat Deniz çalıştırdı. (Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...