Köşk'te bir garip saldırı

Köşk'te bir garip saldırı

GÜNDEM Haberleri

Gürcistan heyetinde bulunan Sopho Cacanidze, akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen B.T. isimli kadının saldırısına uğradı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, Gürcistan Cumhurbaşkanı Giorgi Margvelashvili'yi için düzenlediği resmi karşılama töreni öncesinde Çankaya Köşk'ünde tatsız bir olay yaşandı. Gül'den yardım istemek için Köşk'e gelen ve bekleme salonunda bulunan B. D. isimli bir kadın, konuk heyette yer alan Gürcistan Cumhurbaşkanlığı Basın Bürosu Başkan Yardımcısı Sopho Cacanidze'nin yüzüne bardakla su fırlattı. B. D. daha sonra Cacanidze'yi saçından tutarak yerde sürükledi. Çığlıklar atan Cacanidze'nin imdadına Köşk'ün korumaları yetişti. B. D. korumalar tarafından gözaltına alınırken olayın şokunu uzun süre üzerinden atamayan Sopho Cacanidze'nin saldırgan tarafından tesadüfen seçildiği belirtildi. Saldırıya tanık olan Gürcü gazetecilerden edinilen bilgiye göre; saldırganın anormal davranışlar içerisinde olduğu ve muhtemelen akli dengesinin yerinde olmadığı öğrenildi. Gözaltına alınan saldırgan Çankaya Polis Merkezi'ne götürülürken Cacanidze, şikayetçi olmadı. Bu arada Köşk'e günde ortalama 5-6 vatandaşın çeşitli taleplerle geldiği; bu vatandaşların gerekli aramalardan geçtikten ve kayıt altına alındıktan sonra bekleme salonuna alındığı, saldırgan B. T. için de aynı prosedürlerin işletildiği belirtildi.
Raşit Aydoğan/TÜRKİYE GAZETESİ



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...