Bülent Ersoy o konulardan sonra ilk kez konuştu!

Bülent Ersoy o konulardan sonra ilk kez konuştu!

MAGAZİN Haberleri

Yapımcısı ile Bülent Ersoy anlaşamayınca program yayından kaldırılmıştı. Yapımcısının sert sözlerine Bülent Ersoy'dan cevap gecikmedi.

Bülent Ersoy, Show TV'de yayınlanan Bülent Ersoy Show'un yayından kaldırılması üzerine açıklama yaptı. Programın yapımcısı Mehmet Fevzi Siverek, Bülent Ersoy'la çalışmanın mümkün olmadığını belirterek "Yetti artık, yaptıklarına, kaprislerine ve ahlak yapısına daha fazla tahammül etmemiz imkansızdı. Onunla şu an itibariyle ilişkimizi kestik" demişti.


Bülent Ersoy tarafından da yanıt gecikmedi!
"Sayın Okuyucularım, Programıma davet edilen konukların sanat kariyerime ters düşmesi adına, Sayın yapımcı ile fikir anlaşmazlıklarımızın neticesinde, yapımcının isteği ile, konuk seçimleri konusundaki sıkıntılarımdan ve bu konuda ödün vermek istemediğimden dolayı Bülent Ersoy Show programı son bulmuştur. Saygılarımla;"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...