Bekir Yılmaz Bursaspor'da!

/ Kaynak: İHA
Bekir Yılmaz Bursaspor'da!

SPOR Haberleri  / İHA

Bursaspor devre arasında iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürürken, Manisaspor'dan transfer edilen Bekir Yılmaz imza için Bursa'ya geldi.

Bursaspor'a transfer edilen Bekir Yılmaz'ı kalacağı otel önünde Bursaspor ikinci başkanı Rıdvan Şen ve Sportif Koordinatör Barış güçlü karşıladı. Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 24 puanla 10 sırada bitiren Bursaspor, Avrupa kupalarına katılabilmek için kadrosunu güçlendirmek istiyor. Manisaspor'un genç futbolcusu Bekir Yılmaz'ı renklerine kattan yeşil-beyazlı ekip bugün Özlüce Tesisleri'nde genç futbolcuya imza attıracak. nbsp;Bursaspor'a transfer olduğu için çok heyecanlı olduğunu belirten genç futbolcu Yılmaz, "Bursaspor gibi büyük bir camianın beni transfer etmesi beni ve ailemi çok sevindirdi. Bursaspor gibi benim de çok büyük hedeflerim var. Çok ani gelişti ama çok mutlu ve heyecanlıyım. Bursaspor büyük hedefleri olan bir takım. Beni de buraya layık görmeleri çok önemli. Ben de buraya layık olduğumu en kısa zamanda göstereceğim. İnşallah Bursasporla çok daha büyük başarılar kazanacağımı düşünüyorum. Çünkü benim hedefim her zaman çok büyük oldu. Bursaspor'un da hedefi çok yüksek olduğu için bence kısa zamanda kaynaşacağız. Bir an önce formasını giymek için sabırsızlanıyorum. Taraftarın önüne çıkmak için heyecanlanıyorum. Yabancı bir futbolcu değilim. Türk oyuncu olduğum için kısa zamanda uyum sağlayacağımı düşünüyorum" dedi. nbsp;

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...