Telles sonunda imzayı atıyor

Telles sonunda imzayı atıyor

SPOR Haberleri

Yaklaşık 3 gündür İstanbul'da imza atmayı bekleyen Alex Telles muradına eriyor.

Menajerinin alacağı parada yaşanan problem dolayısıyla Antalya kampına katılamayan Brezilyalı sol bek bugün kendisini sarı-kırmızılı renklere bağlayacak olan 4.5 yıllık sözleşmeye imza koyacak. Telles'in menajeri Fernando Otto'nun transferden dolayı alacağı 100 bin euroyu G.Saray kulübünün ödemeyi kabul ettiği öğrenildi. nbsp;Cimbom 1 yaş gençleşti
Galatasaray, özellikle genç oyunculara yöneldiği ara transfer döneminde takımın yaş ortalamasını giderek aşağıya çekiyor. Ligde ilk yarı tamamlanırken 27,4 yaş ortalamasına sahip olan sarı-kırmızılılar, Engin Baytar'ın Çaykur Rizespor'a kiralanması ve kadroya dahil edilen genç isimlerle birlikte şu anda 26,3 yaş ortalamasına inmiş durumda. Endoğan Adili'nin transferinin gerçekleşmesi sonrası ise bu yaş ortalaması 26,1'e gerileyecek. Ayrıca, yabancı sınırlaması nedeniyle yeni yabancı oyunculara yer açabilmek için takımdan bazı isimlerin ayrılması durumunda yaş ortalaması daha da düşecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...