Aziz Yıldırım saat 21:00'de İstanbul'da olacak

Aziz Yıldırım saat 21:00'de İstanbul'da olacak

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bugün akşam saat 21.00 sularında Sabiha Gökçen Havalimanı'na geleceği ve büyük bir gövde gösterisi yapacağı belirtiliyor.

Yargıtay'ın şike dosyasını onamasının ardından yurtdışındaki tatil programını yarıda kesen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bugün akşam saatlerinde yurda dönüyor. Fransa'da bulunan Yıldırım'ın akşam 21.00 sularında Sabiha Gökçen Havalimanı'na geleceği ve büyük bir gövde gösterisi yapacağı belirtiliyor. Başkan Aziz Yıldırım'ı karşılamak üzere organize olan binlerce taraftar havalimanına akın edecek. Fenerbahçe derneklerinin Kadıköy'den havaalanına kaldıracağı otobüslerin yanı sıra şehir dışından da çok sayıda taraftar derneği de karşılamaya katılacak. Başkan Yıldırım'ı karşılayanlar arasında sadece taraftarlar değil, kulübün yöneticileri ve profesyonel sporcuları da yer alacak. Muhteşem buluşmada şovun asıl kahramanı ise tabii ki Aziz Yıldırım olacak. Başkan Yıldırım'ın kendisini karşılayanlara otobüs üzerinden bir konuşma yapacağı ve bu esnada şike davasının en önemli sembollerinden 2010-11 şampiyonluk kupasını da yanına koyacağı belirtiliyor. Sabiha Gökçen Havaalanından konvoy eşliğiyle Bağdat Caddesi'ne gelecek olan Yıldırım buradan da kulüp binasına geçerek yönetim kurulu toplantısına katılacak.AF DEĞİL ADALET İSTİYORUZ
Bu arada Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, önceki akşam katıldığı bir televizyon programında çok sert açıklamalarda bulundu. "Takımın adını anmam. Renginde kırmızı olanlar bize şikeci diyor, onlar önce Beşiktaş'ın çalınan kupasını versinler" diyen Uslu, "17 maçta şike var denilen polis fezlekesiyle CAS ve UEFA'dan ceza aldık. Üstüne basarak söylüyoruz; biz kesinlikle af istemiyoruz. Cumhurbaşkanı af çıkarsa da istemiyoruz. Biz adil yargılama için kanunun çıkmasını bekliyoruz. Anayasa Mahkemesi'ne başvuracağız. Talebimiz af değil, adil yargılama" diye konuştu. Uslu, UEFA'dan kendilerine bir ceza gelip gelmeyeceğiyle ilgili bir soruya ise, "UEFA, ülkemizin içişlerine karışamaz" diye cevap verdi.
Yıldırım: Paralel devletin işi
Şike davası konusunda The Wall Street Journal'ın sorularını cevaplayan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Şike davası iktidarı ele geçirme amaçlı bir yargının eseridir" derken, "Başbakan 'Paralel Devlet var' dedi, bütün operasyonları cemaat yaptı. Beni Ergenekon'dan içeri alamadılar, şike davasını uydurdular. Delilleri sahte ve tutarsız" yorumunu yaptı. Yıldırım, "Sandıkla geldim, sandıkla gitmiyorum, bu demokrasi ayıbıdır" vurgusu yaparken, "Yargının kararlarına saygı duymuyorum. Yeniden yargılanma ümidim de yok ama adil yargılama olursa memnuniyetle karşılaşırız" ifadesinde bulundu. Vicdanen rahat olduğunu ve hapis yatmak üzere Türkiye'ye gittiğini dile getiren Aziz Yıldırım, "Bu politik, siyasi kararın alınmasının neticesi, 2011 yılında bazı dış güçlerin Türkiye'de yapmış olduğu operasyonların devamıdır. Bütün bu operasyonları cemaat yapmıştır" şeklinde konuştu.
DÜZELTME TALEBİ
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Yargıtay 5. Ceza Dairesi'nin geçtiğimiz cuma günü şike davasıyla ilgili kararına itirazda bulundu. Örgüt kurmak, şike yapmak, teşvik primi vermekten cezaları onanan Yıldırım, avukatları aracılığıyla Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak karar düzeltme talebiyle itiraz etti
M.EMİN ULUÇ/TÜRKİYE GAZETESİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...