BAŞA DÖN

Türkiye Gazetesi

Anasayfa > Haber > Baklavanın tadı krizi aştı

Baklavanın tadı krizi aştı

Ülkemizde 1952 yılından beri faaliyet gösteren ve baklava denilince akla ilk gelen isim olan Seyidoğlu Baklavaları, ekonomik krize rağmen ağız tadını yaymaya devam ediyor.



İSTANBUL - Ülkemizde 1952 yılından beri faaliyet gösteren ve baklava denilince akla ilk gelen isim olan Seyidoğlu Baklavaları, ekonomik krize rağmen ağız tadını yaymaya devam ediyor. Seyidoğlu, ülke geneline yayılan şubelerine bir yenisini da ekleyerek, İstanbul Hadımköy’de yeni baklava ve kebap şubesini açtı. Türkiye Gazetesi Müessese Müdürü İsmail Kapan, Fatih Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgut Balakaş’ın da katıldığı açılış töreninde konuşma yapan Seyidoğlu Baklavaları’nın kurucusu Habeş Seyidoğlu, “Ülkemizde birçok şirketin kepenk kapattığı şu dönemde biz hiçbir işçimizi işten çıkarmadık” dedi. ¥ Muammer Yaşar
 
 
 
 
 
 
 
Kapat
KAPAT