Şanlıurfaspor'da kırmızı görene ceza!

/ Kaynak: DHA
Şanlıurfaspor'da kırmızı görene ceza!

SPOR Haberleri  / DHA

Şanlıurfaspor Asbaşkanı Nabi Kırmızı, 2-0 kaybedilen Manisa maçında kırmızı kart gören Abdülhamit ve Mustafa'ya ceza verileceğini söyledi.

PTT 1'inci Lig takımlarından Şanlıurfaspor As Başkanı Nabi Kırmızı, hafta sonu oynadıkları Manisaspor maçında hakemin verdiği kartların haksız olduğunu söyledi ancak kırmızı kart gören oyuncularını da cezalandıracaklarını söyledi.
Futbolcuların sahada gösterdiği hareketleri tasvip etmediklerini anlatan Kırmızı, "Kulüp olarak gerekli cezayı vereceğiz ama hakem haksız yere sarı kart ve kırmızı kart gösterdi. İlk sarı kartın bedelini sahada ağır ödedik. Bu kadar gerilimli oyun sonunda herhangi bir olaya sebep vermeden sahayı terk ettik" dedi.
"KULÜBÜN FUTBOLCULARA BORCU YOK"
Ara transfer döneminde kadrolarına 10 yeni futbolcu dahil ettiklerini ve kimseye borçlarının bulunmadığını da anlatan Kırmızı, "Böyle pahalı bir takımın bulunduğu yer çok istenilen bir yer değil. Yeni transferlerimize harcadığımız para 1 milyon 500 bin lira. Transferlerde genç futbolculara ağırlık verdik. Hiçbir futbolcunun kulüpten 1 lira alacağı yoktur. Son günlerde gündeme getirilen Sercan Yıldırım'ın bile kulüpten alacağı yoktur" diye konuştu.
Kırmızı, hedeflerinin bundan sonraki haftalarda galibiyetlerle gündeme gelmek istediklerini kaydetti.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...