Bülent Arınç o görüntü hakkında konuştu

Bülent Arınç o görüntü hakkında konuştu

GÜNDEM Haberleri

"İşlenen cinayetlerleri dünya vahşeti kendi gözleri ile gördü", Bülent Arınç'tan o görüntü için çok sert mesajlar.

Suriye'de Esed rejimi tarafından işlenen savaş suçlarını belgeleyen rapor ve fotoğraflarla ilgili konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Soykırım acı bir şekilde dünyaya sunuldu. Türkiye'nin ne kadar haklı olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Dünya vahşeti kendi gözleri ile gördü." dedi. İşte Arınç'ın o açıklamaları; Cenevre-2 Konferansının arefesinde cinayetlerin yayınlanmış olması katılacak ülkelere de yol gösterici olacaktır. Dünya vahşeti kendi gözleri ile gördü.
Bu yönetim bir saniye bile iş başında kalmamalı ve bu vahşeti işleyenler bir an evvel savaş suçları mahkemesinde veya insan haklarının söz konusu edildiği yerde yargılanmalıdır.
Bu bir gazetecilik başarısı olmanın öte tarafında Suriye'de rejimin elinde görevli olarak çalışırken bu vahşete bizzat tanık olmuş insanların Suriye'de işlenen cinayetlere karşı duyarsız kalmadığını da gösteriyor, ajanslar da bunu büyük bir duyarlılıkla yayınlıyorlar.
Bu fotoğraflar Suriye'de hangi cinayetlerin işlendiğini gösteren gerçek belgeler oldu. Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Bu vahşeti yapanları, bu cinayetleri ortak olanları lanetliyorum.


Bülent Arınç o görüntü hakkında konuştu
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...