İlk yüz nakilli Uğur Acar'a botoks yapıldı

/ Kaynak: DHA
İlk yüz nakilli Uğur Acar'a botoks yapıldı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Türkiye'de ilk yüz nakli yapılan Uğur Acar'a, botoks uygulandı. Acar, alnında ve yüzündeki çizgilerinden kurtuldu.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde, 21 Ocak 2012 tarihinde Türkiye'nin ilk yüz nakli yapılan 22 yaşındaki Uğur Acar, yeni yüzüyle ikinci yılı doldurdu. Acar'a, nakil doğum gününden 1 hafta önce Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Özlenen Özkan tarafından botoks uygulandı. Doç. Dr. Özlenen Özkan, yüz nakli sonrasında Uğur Acar'ın alın çizgilerinin belirgin halde olduğunu, botoksla çizgileri ve çukurları giderdiklerini aktardı. Doç. Dr. Özkan, "Uğur'un yüzünün oturması hepimizi mutlu ediyor" dedi. Doğum gününde daha güzel bir yüzle insanların karşısına çıkmaktan mutluluk duyduğunu belirten Uğur Acar ise "Her şey çok güzel gidiyor. Yeni yüzümle dünyada yaşadığım iki yıl hayatımda çok şey değiştirdi. Hocalarımız rötuşlar yaparak yüz formumun en iyi halini almasını sağladı. Şimdi de mükemmeli yakalamak için çizgilerden kurtulmam gerekiyordu. Hocamız daha önce de yüzüme botoks uygulamıştı. Fakat son botoks ile alnımdaki çizgiler yok oldu. Beni daha çok gençleştirdi. Mutluyum, çok memnunum" diye konuştu. nbsp;


'DUDAKLARIMA HAKİMİM'
Uğur Acar'ın yüz naklini yapan Prof. Dr. Ömer Özkan, Acar'ın birinci yüz nakli yılı kutlamasında, "Bu son hali değil. Mükemmele, 5'inci yılda ulaşacağız. Yüzündeki 22 ayrı kas 3-5 yılda çalışacak" demişti. nbsp;İki yıl sonunda Prof. Dr. Ömer Özkan'ın dediği her şeyin gerçekleştiğini aktaran Uğur Acar, "Artık verilen süreden daha önce yüzümün tüm kaslarını hareket ettirebiliyorum. Dudaklarıma daha hâkimim. Yüzüm botoksla daha da güzel oldu" dedi.


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...