Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İnşaat işçisini vahşice öldürdüler

/ Kaynak: DHA
İnşaat işçisini vahşice öldürdüler

YAŞAM Haberleri  / DHA

İzmir'in Bergama İlçesi'nde, inşaat işçisi 59 yaşındaki Abdülkadir Çoban, ölü bulundu.

İzmir'in Bergama İlçesi'nde, inşaat işçisi 59 yaşındaki Abdülkadir Çoban, ölü bulundu. Sol kulağı ve burnu kesilip, yerde sürüklenerek işkence yapıldığı sanılan Çoban'ın göğsünden av tüfeğiyle vurularak öldürüldüğü belirlendi. Bugün saat 10.00 sıralarında Bergama'dan Kaşıkçı Köyü'ne giden köylüler, yolda bir erkek cesedi görüp, durumu muhtarları aracılığıyla jandarmaya bildirdi. Jandarma, Kaşıkçı Köyü, Buluncak Burnu Mevkisi'nde bulunan, av tüfeğiyle göğsünden vurulduğu ve yerlerde sürüklendiği belirlenen erkek cesedinin burnu ve sol kulağının kesildiğini belirledi. Kesilen uzuvları bulunamayan cesedin, üzerinden kimlik çıkmasıyla, evli ve 6 çocuk babası inşaat işçisi Abdülkadir Çoban'a ait olduğu belirlendi. Otomobiline çarpıp, kendisini durduran kişilerce işkence yapılarak öldürülmüş olabileceği şüphesi üzerinde durulan Çoban'ın cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
DÜN EVİNE DÖNMEDİ
Çoban'ın Bergama'nın Atatürk Mahallesi, Çelebiler Sokak'taki evinden dün işe gitmek üzere evden çıktığı, ancak akşam dönmeyince yakınları tarafından polise kayıp başvurusunda bulunulduğu öğrenildi. Aslen Muşlu olan Çoban'ın, 35 PCA 92 plakalı otomobili ise Ertuğrul Mahallesi Eski Belediye Caddesi'nde sol yan tarafından çarpılmış halde terkedilmiş bulundu. Çevresinde sevilen, kendi halinde biri olarak bilinen Çoban'ın ölüm haberini alan yakınları yasa boğulurken, jandarma olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.
YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...