İbrahimoviç'den Messi'ye büyük övgü

/ Kaynak: AA
İbrahimoviç'den Messi'ye büyük övgü

SPOR Haberleri  / AA

PSG'nin İsveçli golcüsü Zlatan Ibrahimoviç, Lionel Messi'nin Getafe'ye attığı gole övgüler yağdırdı

Paris Saint-Germain'in (PSG) İsveçli golcüsü Zlatan İbrahimoviç, futbol gündemine ilişkin çeşitli açıklamalarda bulundu. İspanyol basınına konuşan İsveçli golcü, son kupa maçında Barcelonalı Lionel Messi'nin Getafe'ye attığı gollere dikkati çekerek, "Messi olağanüstü. Sadece video oyunlarındaki görülen harketleri yapabiliyor. Getafe'ye attığı ikinci gol olağanüstü ve büyüleyiciydi" dedi. Uzun süreli sakatlığının ardından Arjantinli oyuncunun futbola büyük bir arzuyla geri dönüş yaptığını belirten İbrahimoviç, "Onu izlemekten gerçekten büyük zevk alıyorum. Geri döndü ve başarıya aç görünüyor" değerlendirmesinde bulundu. Ligde 17 golle zirvede yer alan İbrahimoviç, yılın en güzel golüne verilen FIFA Puşkaş Ödülü'ne layık görülmekten gurur duyduğunu vurgulayarak, "İngiltere'ye attığım rövaşata golü, ödüle gerçekten de layıktı. Farklı pozisyonlarda gol denemesi yapmak çok zordur. O şutta çok şanslıydım" şeklinde konuştu.
Brezilya'da düzenlenecek FIFA Dünya Kupası'na katılamamaktan yaşadığı hayak kırıklığının hala devam ettiğini söyleyen yıldız oyuncu, "Herkes öyle bir turnuvada oynamak ister. Brezilya'ya gidemememiz utanç verici çünkü bence futbolun beşiği orası. Her şey oradan geldi. Samba, yıldız oyuncu geleneği, kaliteli maçlar ve favori oyuncum Ronaldo... Tabii ki gerçek dahi Brezilyalı olanı. O bir efsane" ifadesini kullandı.
İbrahimoviç, FIFA tarafından Altın Top Ödülü'ne layık görülen Cristiano Ronaldo'nun da efsane oyuncular arasında yer aldığını sözlerine ekledi.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...