Messi: 'Takımı televizyondan izlemek beni gerdi'

/ Kaynak: AA
Messi: 'Takımı televizyondan izlemek beni gerdi'

SPOR Haberleri  / AA

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, 2013 yılında kendisi açısından en kötü giden şeyin, sakatlık olduğunu söyledi.

Messi, fifa.com'a verdiği röportajda, 2013'ün kendisi açısından tuhaf bir yıl olduğuna dikkati çekerek, "Lig sonuna ve UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finaline formda giremedim. Bu sezonun başını da kaçırdım. Yılın en olumsuz tarafı, sakatlıktı" dedi.
Sakatlığı nedeniyle sahalardan 2 ay uzak kalmanın zorluğuna işaret eden Arjantinli yıldız, "Gerçekten zordu ama Arjantin'e gitmek ve biraz olsun takımdan uzak kalmak, fiziksel açıdan bana yaradı. İyi tarafından bakmaya çalışıyorum'' ifadelerini kullandı. Sakatlığı döneminde ayrı kaldığı takımını, televizyondan izlemenin kendisini gerdiğini belirten Messi, "Dışarıda olmak ve takımına yardım edememek çok kötü bir şey'' değerlendirmesinde bulundu. Brezilya'nın evsahipliğinde düzenlenecek 2014 Dünya Kupası'nın çok özel bir turnuva olduğunu ifade eden Messi, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Brezilya'ya daha zaman var ve öncesinde yapacak çok önemli şeyler var. Şampiyonlar Ligi, lig şampiyonluğunu yeniden ele geçirmek ve Kral Kupası'nı kazanmak. Yavaş yavaş gideceğiz, ancak açık konuşmak gerekirse, hepimizin kafasında Dünya Kupası var.'' nbsp;2014 yılının, Barcelona ve Arjantin için büyük bir yıl olmasını dileyen Messi, önündeki şampiyonalara göğüs germek için gerek fiziksel, gerekse mental açıdan kendisini iyi hissettiğini kaydetti.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...