Gündemdeki fotoğraflara İsrail'den yorum

/ Kaynak: AA
Gündemdeki fotoğraflara İsrail'den yorum

DÜNYA Haberleri  / AA

İsrail ana muhalefet lideri, Şam'da Suriye askerleri tarafından işkencede öldürülen kişilerin fotoğrafları için, "Gördüğüm resimler şok edici ve korkunçtu.

İsrail ana muhalefet lideri ve İsrail İşçi Partisi Genel Başkanı İzak Herzog, şunları söyledi : "Gördüğüm resimler şok edici, korkunçtu ve Suriye'de son birkaç yıldır büyük bir insanlık dramı olduğunu gösteriyor. Uluslararası toplum, Özgür Suriye Ordusunu çok uzun süre önce, daha fazla destekleyip geliştirmeliydi diye düşünüyorum."


-"NATO ve Türkiye öncülüğünde bir koalisyon olmalıydı"
Ana muhalefet lideri Herzog, Suriye konusunda çözüm için şöyle konuştu: "Suriye'nin durumuyla ilgili olarak aralarında NATO, Arap Ligi ve Türkiye'den oluşan bir koalisyon kurulmalıydı. Bugün bu durum çok daha zor görünüyor, çünkü bir yanda cihatçıların entrikaları, öbür yanda Hizbullah. Ama dünyada barışseverler şunu anlamalı Hizbullah'ın, Esed'in cinayetlerinin ve halen devam eden cinayetlerin ortağı olduğunu hatırlatmak isterim" dedi.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...