Bursaspor Ozan Tufan'ın sözleşmesini uzattı

/ Kaynak: DHA
Bursaspor Ozan Tufan'ın sözleşmesini uzattı

SPOR Haberleri  / DHA

Bursaspor'un defans oyuncusu Ozan Tufan, yeşil beyazlılarla 2015 yılında bitecek olan sözleşmesini 2018 yılına kadar uzattı.

Başkan Erkan Körüstan, yaptığı açıklamada Ozan Tufan'ın uzun yıllar Bursaspor forması ile çok başarılı olacağına inandığını belirtirken şunları söyledi: "Ozan, hem kişiliği ile hem de futbolu ile herkese örnek olacak futbolcu. İnşallah Bursaspor'da çok başarılı günlere imza atacaktır. Ben buna canı gönülden inanıyorum. Bursaspor böyle futbolcuları kazanmaya devam edecek." nbsp;
10 YILDIR OYNUYOR
Ozan Tufan ise, "Alt yapıdan beri 10 yıldır Bursaspor forması giyiyorum. Bursaspor'da olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu formayı terletmeye sonuna kadar devam edeceğim. Çok heyecanlıyım. Başkanımız Erkan Körüstan'a mukavelemi uzatmamda yardımcı olduğu için çok teşekkür ediyorum" dedi.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...