Akaminko'ya 3 maç ceza

Akaminko'ya 3 maç ceza

SPOR Haberleri

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Eskişehirsporlu futbolcu Jerry Akaminko'ya 3 resmi müsabakadan men ve 13 bin TL para cezası verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Eskişehirsporlu futbolcu Jerry Akaminko'ya 3 resmi müsabakadan men ve 13 bin TL para cezası verdi. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 21.01.2014 tarih ve 53 sayılı olağanüstü toplantısında almış olduğu karar aşağıda belirtilmiştir. Eskişehirspor Kulübü sporcusu Jerry Akamınko'nun, 14.01.2014 tarihinde oynanan Eskişehirspor - Akhisar Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle takdiren 3 resmi müsabakadan men ve 13.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir" denildi. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...