Başbakan Erdoğan'dan çok önemli açıklamalar

/ Kaynak: AA
Başbakan Erdoğan'dan çok önemli açıklamalar

GÜNDEM Haberleri  / AA

Başbakan Erdoğan, Avrupa Parlamentosu Başkanı Schulz ile görüşme sonrası ortak açıklama yaptı.

Başbakan Erdoğan, "Yarınki Cenevre-2 toplantısından bir netice bekliyoruz. Buradan çıkacak neticenin önemli olduğunu zannediyorum. Eğer buradan bir netice çıkmazsa inanıyorum ki, Cenevre-2 toplantısına katılanların da bir sorumluluğu olacaktır" dedi.Başbakan Erdoğan, "Mısır'daki askeri darbeyi de konuştuk ve seçimle işbaşına gelmiş olan bir iktidarın, bir Cumhurbaşkanının indirilmesi olayı karşısında Batı'nın duyarsızlığını konuştuk. Bu konuda hassasiyeti istiyoruz" diye konuştu.Başbakan Erdoğan, "Avrupa Birliği 51 yıldır bizi kapıda bekletiyor. Netice almamız halinde yola devam edeceğiz ama netice alamazsak, bu bizi başka arayışların içerisine de itebilir" dedi.
Kıbrıs
Erdoğan, Kıbrıs konusunda "Bize mesela bugün bir şey daha söylediler, askerin çekilmesi gibi bir şey. Böyle bir teklifi biz duymadık, duymuyoruz" dedi.


GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...