Yönetim Aziz Yıldırım'ı karşılamak üzere yola çıktı, son gelişme

/ Kaynak: DHA
Yönetim Aziz Yıldırım'ı karşılamak üzere yola çıktı, son gelişme

SPOR Haberleri  / DHA

Saat 21:00'da Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelecek olan Aziz Yıldırım'ı karşılamak için yönetim de yola çıktı, işte son gelişmeler...

Sabiha Gökçen Havalimanı'na gidecek olan Fenerbahçeli taraftarlar, Kadıköy Eski Salı Pazarı'nda toplandıktan sonra harekete geçti...Otobüslerle alana gitmeyi tercih eden taraftarların karşılıklı olarak "sarı-Lacivert" şeklinde tezahürat yaptıkları görüldü.Çok sayıda Fenerbahçeli gruplar 19.00'dan sonra otobüslere binerek Sabiha Gökçen Havaalanı'na hareket etti.Gruplar Aziz Yıldırım'ın İstanbul'a gelişinde kendisini karşılayıp sevgi gösterisinde bulunacaklar.Öte yandan, Fenerbahçe Yönetiminin de yola çıktığı belirtildi.Yargıtay'ın kararlarından sonra geride bıraktığımız cuma gecesinden beri sık sık bir araya gelen ve gece geç saatlere kadar toplanan yöneticilerAziz Yıldırım'ı karşılamak için stattan ayrılarak yola çıktı. Fenerbahçeli idareciler 20.00 gibi Sabiha Gökçen Havaalanı'nda olacak ve Aziz Yıldırım'ın uçaktan çıkmasını bekleyecek.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...