Aziz Yıldırım İstanbul'da: 'Fenerbahçe son kaledir yıkılmaz'

Aziz Yıldırım İstanbul'da: 'Fenerbahçe son kaledir yıkılmaz'

SPOR Haberleri

Yargıtay tarafından cezası onanan Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, tatil için bulunduğu Fransa'dan Türkiye'ye döndü.

Yargıtay tarafından cezası onanan Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, tatil için bulunduğu Fransa'dan Türkiye'ye döndü. Yıldırım'ı taşıyan uçak, saat 21.20'de Sabiha Gökçen Havalimanı'na inerken, Sarı-lacivertli taraftarlar Aziz Yıldırım'a coşkulu bir karşılama yaptı.

AZİZ YILDIRIM KENDİSİNİ TUTAMAYIP AĞLADI
Aziz Yıldırım, Sabiha Gökçen Havaalanı'nda sporcuların beklediği CIP bekleme salonuna girince duygulandı. Yıldırım sporcuların bulunduğu bekleme odasına girdi ve tek tek futbolcularla tokalaştı. Tüm sporcularla kucaklaşan Yıldırım, bekleme salonuna girerken alkışlarla ve tezahüratlarla karşılandı. Bu esnada Aziz Yıldırım'ın ağladığı ve sevinç gözyaşları döktüğü görüldü. Yıldırım, yöneticilerin bulunduğu bölüme de geçerek hasret giderdi.
Aziz Yıldırım İstanbul'da: 'Fenerbahçe son kaledir yıkılmaz'TARAFTARLARIN COŞKUSU ÇIKIŞI ENGELLEDİ
Fenerbahçe taraftarının havalimanındaki coşkusu, Aziz Yıldırım'ı ve Sarı-lacivertli yöneticileri taşıyacak olan otobüse binmesini de engelledi. Sarı-lacivertli taraftarlar, Fenerbahçe Yöneticisi Mahmut Uslu'nun uyarılarının ardından alanı açtı ve Aziz Yıldırım, otobüse binerek kısa bir konuşma yaptı.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLA

"FENERBAHÇE SON KALEDİR YIKILMAZ"
Havalimanından ayrılmadan önce taraftarlara seslenen Aziz Yıldırım, "Hepinizi çok seviyorum, hepiniz hoşgeldiniz. Önümüzde daha bir kaç gün var. Hakkımızda ferman vermişler fermana uyduk geldik. Kalemimizi kırmışlar. Fenerbahçe son kaledir teslim olmaz. "Aramızda başka takımlardan taraftarları da görüyorum. Beşiktaş var. Vicdanı olan herkes gelmiş. Hep beraber yürüyeceğiz bu yollarda" şeklinde konuştu.

Aziz Yıldırım ve yöneticileri taşıyan otobüs, Bağdat Caddesi'ne doğru hareket etti. Aziz Yıldırım Bağdat Caddesi'ne kurulacak platformda konuşma yapacak.

- Aziz Yıldırım'ın konuşmasından sonra otobüs Bağdat Caddesine hareket etti. Ama otobüs kalabalıktan ilerlemekte zorluk çekiyor.
- Taraftar ' Dik dur eğilme bu taraftar seninle' diye tempo tutuyor...
-Aziz Yıldırım otobüse ulaştı ve kendi bekleyen onbinlere konuşma yapacak.
- Yaşanan yoğunluk nedeniyle Aziz Yıldırım'ın konuşmasında aksama yaşandı.
- Aziz Yıldırım, ses sistemi yerleştirilen otobüse gitmek üzere havaalanındaki bekleme salonundan harekete geçti. Ancak yöneticilerden oluşan büyük bir kalabalık var. Yıldırım zorlukla hareket edebiliyor.
- Yıldırım, salonda Fenerbahçeli futbolcular ve diğer sporcularla selamlaşıyor. Aziz Yıldırım gözlerinin dolduğu görüldü.
- Aziz Yıldırım, havaalanındaki salonda alkışlarla karşılandı.
- Aziz Yıldırım ve ailesi uçaktan indi.
- Aziz Yıldırım'ı taşıyan uçak piste indi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...