Aziz Yıldırım'dan balkon konuşması: 'Fenerbahçe teslim olmaz'

Aziz Yıldırım'dan balkon konuşması: 'Fenerbahçe teslim olmaz'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Yargıtay tarafından hapis cezası onanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Sabiha Gökçen Havaalanı'nda Fenerbahçe taraftarına seslendi.

Yargıtay tarafından hapis cezası onanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, İstanbul'a döndü. Yıldırım, Sabiha Gökçen Havaalanı'nda kendisini bekleyen Fenerbahçe taraftarına seslendi.

AZİZ YILDIRIM: FENERBAHÇE SON KALEDİR TESLİM OLMAZ
İşte Aziz Yıldırım'ın açıklaması: "Hepinizi çok seviyorum, hepiniz hoşgeldiniz. Önümüzde daha bir kaç gün var. Hakkımızda ferman vermişler fermana uyduk geldik. Kalemimizi kırmışlar. Fenerbahçe son kaledir teslim olmaz. "Aramızda başka takımlardan taraftarları da görüyorum. Beşiktaş var. Vicdanı olan herkes gelmiş. Hep beraber yürüyeceğiz bu yollarda"

AZİZ YILDIRIM SPORCULARIN OLDUĞU SALONA GİRİNCE KENDİSİNİ TUTAMAYIP AĞLADI
Sabiha Gökçen Havaalanı'na gelen Aziz Yıldırım, sporcuların beklediği CIP bekleme salonuna girince duygulandı.Yıldırım sporcuların bulunduğu bekleme odasına girdi ve tek tek futbolcularla tokalaştı. Tüm sporcularla kucaklaşan Yıldırım, bekleme salonuna girerken alkışlarla ve tezahüratlarla karşılandı. Bu esnada Aziz Yıldırım'ın ağladığı ve sevinç gözyaşları döktüğü görüldü.Yıldırım, yöneticilerin bulunduğu bölüme de geçerek hasret giderdi.

- Aziz Yıldırım'ın konuşmasından sonra otobüs Bağdat Caddesine hareket etti. Ama otobüs kalabalıktan ilerlemekte zorluk çekiyor.
- Taraftar ' Dik dur eğilme bu taraftar seninle' diye tempo tutuyor...
-Aziz Yıldırım otobüse ulaştı ve kendi bekleyen onbinlere konuşma yapacak.
- Yaşanan yoğunluk nedeniyle Aziz Yıldırım'ın konuşmasında aksama yaşandı.
- Aziz Yıldırım, ses sistemi yerleştirilen otobüse gitmek üzere havaalanındaki bekleme salonundan harekete geçti. Ancak yöneticilerden oluşan büyük bir kalabalık var. Yıldırım zorlukla hareket edebiliyor.
- Yıldırım, salonda Fenerbahçeli futbolcular ve diğer sporcularla selamlaşıyor. Aziz Yıldırım gözlerinin dolduğu görüldü.
- Aziz Yıldırım, havaalanındaki salonda alkışlarla karşılandı.
- Aziz Yıldırım ve ailesi uçaktan indi.
- Aziz Yıldırım'ı taşıyan uçak piste indi.

SABİHA GÖKÇEN TIKLIM TIKLIM
Saat 21.00'da Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelecek olan Aziz Yıldırım'ı karşılamak üzre çok sayıda Fenerbahçeli taraftar bir araya geldi. Sarı-lacivertli yöneticiler ve Fenerbahçe Spor Kulübü Boks Şubesi de Başkan Yıldırım'ı karşılaşmak için havalimanına geldi.

Aziz Yıldırım'ı bekleyen taraftarlar, pankart ve dövizlerle Yıldırım'a destek verdi. Meşale yakıp sık sık tezahüratta bulundu. Çok sayıda güvenlik görevlisi demir bariyerlerin arkasında önlem aldı. Basın mensupları da buradan çekim yapmaya çalıştı. Yıldırım'ın saat 21.00'de havalimanına inmesi bekleniyor.

FUTBOLCULAR GELDİ
Fenerbahçeli futbolcular ve yönetim kurulu Aziz Yıldırım'ı karşılamak için havaalanına geldi. Aziz Yıldırım Sabiha Gökçen Havalimanı'da taraftarlara seslendikten sonra, Bağdat Caddesi'ne kurulacak platformda konuşma yapacak.

BİN POLİS ÖNLEM ALDI
İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yıldırım'ın gelişi sırasında herhangi bir olay yaşanmaması için havalimanı çevresi ve güzergahlarda yaklaşık bin polisin katılımıyla geniş güvenlik önlemi aldı. Yıldırım'ın gelişini haber yapmak isteyen basın mensupları da havalimanı önündeki hazırlıklarını sürdürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...