Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursa'da vahşet! İki ayrı ceset bulundu

/ Kaynak: DHA
Bursa'da vahşet! İki ayrı ceset bulundu

YAŞAM Haberleri  / DHA

Bursa'da iki farklı noktada bulunan cesetlerden biri yakılarak diğerinin ise kafasına balta vurularak öldürüldüğü belirlendi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde akşam saatlerinde iki farklı noktada, erkek ceseti bulundu. Cesetlerden birinin yakılarak, diğerinin ise kafasına balta ile vurularak öldürüldüğü belirlendi. Üzerinden kimlik bilgilerini belirleyecek belge çıkmayan cesetler Bursa Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. İnegöl ile Kütahya'nın Domaniç ilçesini birbirine bağlayan karayolu yakınlarındaki ormanlık alanda akşam saatlerinde vatandaşlar bir erkeğe ait ceset buldu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri ceset üzerinde inceleme yaptı. İncelemede başına balta ile vurularak öldürüldüğü sanılan kişinin üzerinden kimlik bilgilerini belirleyecek belge çıkmadı. Çevrede delil aralan jandarma ekipleri, cesetin, kim tarafından ne amaçla öldürüldüğünü araştırıyor. nbsp;İnegöl'ün Bilecik ile ulaşımını sağlayan karayolu üzerinde yine akşam saatlerinde nbsp;iddiaya göre yakılarak öldürülen erkek ceseti bulundu. Olay yerinde yapılan inceleme ve delil aramasından sonra üzerinden kimlik çıkmayan ceset, Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Her iki cesetin, kimliğinin belirlenmesi, ölüm nedenlerinin tespit edilmesi için araştırma başlatıldı. nbsp;Öte yandan jandarma ekipleri, kayıp ilanı veren aileleri arayarak, cesetlerin aranan kişilere ait olup olmadığını araştırıyor.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...