Aziz Yıldırım'dan taraftara teşekkür

/ Kaynak: CHA
Aziz Yıldırım'dan taraftara teşekkür

SPOR Haberleri  / CHA

Cezası Yargıtay tarafından onanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan ayrıldıktan sonra kulüp binasına hareket etti.

Bağdat Caddesi'ne gelen takım otobüsünü binlerce taraftar karşıladı. Yıldırım, Fenerbahçeli taraftarlara takım otobüsünden teşekkür etti. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, saat 22.00 sıralarında Fransa'dan Sabiha Gökçen Havaalanı'na geldi. Burada çok sayıda taraftarca karşılanan Yıldırım, takım otobüsüne binerek kulüp binasına hareket etti. Pendik'ten sahil yoluna inen konvoyu taraftarlar da takip etti. Takım otobüsü Bağdat Caddesi'ne geldiğinde ise binlerce taraftar Yıldırım'ı tezahüratlarla karşıladı. Yıldırım da otobüsten taraftarlara seslendi. Yıldırım taraftarlara teşekkür ederek şunları söyledi: "Hepinize şahsıma, Fenerbahçe'ye vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Ömrünü Fenerbahçe'ye sevdalı adama yaşattıklarınız için sağ olun var olun. Hiç merak etmeyin 16 yıl önceki Aziz Yıldırım neyse bugün de odur, yarın da o olacaktır."


SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...