HP, 'Windows 7' dedi

HP, 'Windows 7' dedi

TEKNOLOJİ Haberleri

Firma geçtiğimiz hafta sonu müşterilerine "Windows 7 geri döndü" şeklinde bir e-posta gönderdi ve çok farklı bir kampanya başlattı.

HP, insanların Windows 8'li değil, Windows 7'li bilgisayar almalarını istiyor. Bunu o kadar çok istiyor ki, cihazında Windows 8 yerine Windows 7 isteyen kullanıcıların 150 dolara kadar daha az ödeyeceklerini açıkladı. HP'nin web sitesindeki bilgisayar bölümleri "yoğun istek üzerine geri döndü" sloganıyla Windows 7'ye özel olarak yeniden tasarlandı. Web sitesindeki masaüstü bilgisayar bölümünde, sen listeleme seçeneklerini değiştirmediğin takdirde yalnızca Windows 7'li ürünler listeleniyor. Dizüstü bilgisayar bölümünde Windows 8'li cihazlar da listeleniyor fakat öncelik yine Windows 7'ye verilmiş. Windows 8, beraberinde getirdiği rakidal yenilikler yüzünden yaygınlaşma konusunda sorunlar yaşıyor. Microsoft, Windows 8.1 güncellemesi ile birçok düzeltme yapsa da, hâlâ çoğu kullanıcıyı cezbedemedi. Nisan 2015'te çıkması beklenen Windows 9'da, Windows 7'nin sade yapısından esinlenileceği düşünülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...