Teoman piknik yaparken görüntülendi

Teoman piknik yaparken görüntülendi

MAGAZİN Haberleri

Teoman, eşi Ayşe Kaya ve küçük kızıyla güzel havanın tadını çıkarmak için önceki gün hafta sonunu dostlarıyla piknik yaparak geçirdi.

Turneden İstanbul'a döner dönmez evine koşan Teoman, soluğu eşi ve kızının yanında aldı. Eşofmanlarını giyip, parka koşan Teoman hafta sonunu ailesine ayırdı. Dostlarıyla buluştuğu parkta ayaküstü yemek yediği görülen şarkıcının bu sırada sık sık sigara içtiği ve dumandan etkilenmemesi için küçük kızının uzağına gittiği görüldü. Eşi Ayşe Kaya'nın bir ağaç dibinde emzirerek karnını doyurduğu küçük Zeyno, arkadaş grubunun da neşe kaynağı oldu. Arkadaşlarının sırayla kucağına alıp sevdiği 1.5 aylık bebeği, Teoman'ın uzaktan sevmesi ise dikkat çekti. Dostlarının küçük Zeyno'yu avutup sevdiği sırada Teoman ile eşinin romantik anlar yaşaması ise gözlerden kaçmadı. Akşam karanlığının çökmesiyle eşi ve kızıyla evinin yolunu tutan şarkıcı, fotoğrafını çeken gazetecilere ise "Turneden döndüğüm için biraz uykusuzum. Uykusuz kalsak da baba olmaya değer" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...