'Fermanımız verilmiş, kalemimiz kırılmış!'

'Fermanımız verilmiş, kalemimiz kırılmış!'

SPOR Haberleri

Gösterilen büyük sevgi karşısında gözyaşlarını tutamayan Yıldırım, 'Fermanımız verilmiş ama mücadelemiz sürecek' dedi

Yargıtay'ın hakkındaki 26 ay hapis cezasını onadığı Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, dün akşam saatlerinde özel bir uçakla Fransa'dan Türkiye'de dönerken kelimenin tam anlamıyla yer yerinden oynadı. Binlerce Fenerbahçe taraftarının yanı sıra diğer kulüplerden çok sayıda taraftar da Yıldırım'ı karşılamak için Sabiha Gökçen'e koştu. Aziz Yıldırım'ı bekleyen taraftarlar, pankart ve dövizlerle başkanlarına destek verirken, meşale yakıp sık sık tezahüratta bulundu. Fenerbahçe Yönetim Kurulu'nun tam kadro ve bir kısım eski yöneticilerin de hazır bulunduğu karşılamada, futbol, voleybol, basketbol takımları da yerini aldı. Yıldırım, sporcuların beklediği bekleme salonuna girince duygulandı. Tek tek sporcularla tokalaşıp futbolcularla kucaklaşan Yıldırım, alkışlarla ve tezahüratlarla karşılandı. Bu esnada Aziz Yıldırım'ın ağladığı görüldü. nbsp;Sabiha Gökçen'de kendisini karşılayan binlere seslenen ve teşekkür eden Aziz Yıldırım, "Hep beraber konuşacağız, dertlerimizi anlatacağız, mücadele edeceğiz. Aranızda Beşiktaş ve başka kulüplerin taraftarlarını da görüyorum. Vicdanı olan herkese teşekkür ediyorum" sözlerini kullandı. Havalimanından Bağdat Caddesi'ne gitmek için otobüse binen Yıldırım ve beraberindekiler uzun süre mahsur kaldı. Taraftarın sevgi seline otobüsün içinden el sallayarak karşılık veren başkan kalabalık dağılmayınca bizzat anons yapmak zorunda kaldı. Uzun bir bekleyişten sonra konvoy halinde yola çıkan Yıldırım gece yarısında caddeye varabildi. Burada on binlerce taraftardan oluşan bir kalabalık tarafından coşkuyla karşılanan Yıldırım yaptığı konuşmada, "Hakkımızda ferman vermişler, fermana uyduk geldik. Kalemimizi kırmışlar. Cezamızı çekmeye geldik. Fenerbahçelilik duruşunuzu bozmayın. Fenerbahçe, Türkiye'de artık sadece spor alanında değil, her alanda karar veren söz sahibi bir kulüptür. Biz inanmış insanlarız ne fermandan korkarız ne de mahpusluktan. F.Bahçe Türkiye'nin emniyetidir, son kaledir. Teslim olmayacağız. Ömrünü Fenerbahçe'ye adamış bu kızgın ve sevdalı adama yaşattıklarınız için sağ olun, var olun teşekkür ederim" şeklinde konuştu ve gelenlere teşekkür ederek alandan ayrıldı. Öte yandan statta yapılması planlanan yönetim toplantısı bugüne ertelendi. gt; M.Emin Uluç
nbsp;'Fermanımız verilmiş, kalemimiz kırılmış!'
ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım havalimanına ayağını basar basmaz büyük bir sevgiyle karşılaştı. Çiçeklerle karşılanan Başkan hem sevinçli hem duyguluydu.

nbsp;'Fermanımız verilmiş, kalemimiz kırılmış!'
FUTBOL TAKIMI DUYGULANDIRDI
Yıldırım en duygulandığı anları futbolcularıyla karşılaştığında yaşadı. Başkanlarına şike sürecinde de büyük destek veren futbolcularla kucaklaşan Yıldırım'ın bu andan itibaren oldukça duygulandığı görüldü. nbsp;

nbsp;'Fermanımız verilmiş, kalemimiz kırılmış!'
ŞAMPİYONLUK SARILMASI
Aziz Yıldırım'ı karşılayanlar arasında Teknik Direktör Ersun Yanal da vardı. Yıldırım'ın Yanal ile bu şekilde kucaklaşması, camianın şampiyonluk için nasıl kenetlendiğini simgeler gibiydi.

nbsp;'Fermanımız verilmiş, kalemimiz kırılmış!'
BAŞKANLARINA KOŞTULAR
Yıldırım'ı gerek havalimanında gerek Bağdat Caddesi'nde on binler karşıladı. Uzun süre başkanları lehinde tezahürat yapan sarı-lacivertliler havalimanından Kadıköy'e geçene kadar bayraklı araçlarla konvoy yaptı.

Kalplerde beraat etti
F.Bahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, "Biz kulüp olarak bir organizasyon yapmadık. On binlerce taraftarımız kendiliğinden havalimanına, Bağdat Caddesi'ne aktı. Bu sevgidir. Bu hizmetin karşılığıdır. Kalben beraat etti Aziz Yıldırım, diğer insanların yüzde 95'i de buna inanıyor. Tertemiz duygularla insanlar liderine sahip çıkıyor" sözlerini kullandı. "Yıldırım geri gelmez diyenleri Allah'a havale ediyorum" diyen Uslu, "Abuk sabuk tapelerle bizi çeteye sokup bu tür şeyler reva görüldü. Biz adalete inanmazsak neye inanacağız. Ama bu yapay, paralel adalete inanmıyoruz. Çok büyük yanlışlıklar yapıldığını sayın Başbakanımız da söyledi. 2 senelik ceza daha söz konusu. Hukuk mücadelemizi vereceğiz. Adil yargılama olursa müteşekkir kalırız. Umarım çıkarır hükümetimiz. Çıkarmazsa da yapacak bir şey yok. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Aziz Yıldırım af istemiyor, geri geldi ve yatmama şansı da çok az. Başbakanımızın yeniden yargılama sözü ile inşallah bizi de alacaklar ve paralel yapı olmadan millet adına karar veren yargıçlarla Fenerbahçe'nin suçsuz olduğunu ispat edeceğiz" şeklinde konuştu.
"En kötüsüne hazırlanıyoruz"
Fenerbahçe Asbaşkanı Mithat Yenigün de, "Geçen haftaki onay kararından sonra dönme kararı aldı başkanımız. Tabii bu 2-3 yıllık bir mücadele. Başkanımız ve arkadaşlarımız 1'er yıl yattı. Başkanımızın dediği gibi henüz yargı adımları var ama en kötüsüne hazırlanıyoruz. Başkanımızı karşılamaya, soğuk havaya rağmen gönüllü olarak karşılamaya geldi taraftarımız. Bu vesile ile ne kadar büyük bir aile olduğumuz, yürekli ve omurgalı olduğumuz belli oluyor. Yaşayacaksa da bu şekilde yaşayalım. Dilerim ki, yanlışlar son bulur ve daha fazla yanlışa muhattap olmayız" açıklaması yaptı.


nbsp;'Fermanımız verilmiş, kalemimiz kırılmış!'
YILDIRIM'DAN FOTOĞRAFLI MESAJ: KIZIM SİZE EMANET!
Yargıtay'ın hakkındaki hapis cezasını onadığı Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kızı Yaz'ı Fenerbahçe ailesine emanet etti. Hapse girmekten korkmadığını ifade eden Yıldırım'ın, kızıyla verdiği poz, Fenerbahçe'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından "Büyük Fenerbahçelilere selam olsun, bu sevda bitmez gönüllerde… Bir an kadar yakın uzaklardan artık onlara 'Emanetimle'…" mesajıyla paylaşıldı.

Futbolcular taraftarları yıldırım'ı karşılamaya davet etti
F.Bahçeli futbolcular attıkları tweetlerle taraftarları Aziz Yıldırım'ı karşılamaya davet etti. İşte sarı-lacivertli futbolcuların attığı o tweetler;
P.Webó @webo1509
Ailemizin babasını karşılamak için tüm takım saat 21de Sabiha Gökçen Havaalanı'ndayız. Büyük Başkan geliyor!!!
Mehmet Topuz @_mehmettopuz
Büyük Başkan geliyor!! Başkanımızı karşılamak için tüm arkadaşlarımla birlikte 21'de Sabiha Gökçen'de olacağız! Sen de gel Fenerbahçeli!!!
Michal Kadlec @kadlec_michal
Ailemizin babasını karşılamak için tüm takım Sabiha Gökçen Havaalanı'ndayız. Büyük Başkan geliyor!!!
Volkan Demirel @1VolkanDEMIREL
Ailemizin Babasını Karşılamak için tüm takım saat 21:00'de Sabiha Gökçen Havaalanı'ndayız. Büyük Başkan Geliyor!!!
Selçuk Şahin @_selcuksahin
Büyük başkan geliyor, yüreğinde Fenerbahce sevgisi olan herkes senin yanında, 21.00'da Sabiha Gökçen'deyiz

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...