Hacıosmanoğlu: Şikenin cezası 24 yıl olsun!

Hacıosmanoğlu: Şikenin cezası 24 yıl olsun!

SPOR Haberleri

Hacıosmanoğlu, 'Aziz Yıldırım'ın hapse girmesi beni mutlu etmez ama temiz futbol istiyoruz. Cezası ağır olsun, kimse şike yapmasın' diye konuştu.

Yargıtay'ın şike davasında kararları onamasının ardından Trabzonspor'un hak ettiği şampiyonluk kupasını alması gerektiğini söyleyen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, bir televizyon programında çok tartışılacak açıklamalar yaptı. "Aziz Yıldırım'ın örgütten değil, şikeden yargılanması taraftarıyım" diyen Hacıosmanoğlu, "Fenerbahçe başkanının hapse girmesi bana haz vermez, ben sadece Trabzonspor'un hakkının iade edilmesini istiyorum. Temiz futbol istiyorum. Şikenin cezası gerekirse 24 yıl olsun, affı da olmasın, kimse şike yapmasın. Bir insan bir hata yapabilir. Ama şike öyle istemeden yapılacak bir hata değil, bilinçli bir suçtur" dedi. Olup biten olayları sportif açıdan değerlendirdiğini söyleyen Hacıosmanoğlu, "Ben olaylara başından beri sportif açıdan bakıyorum, örgütün şikeyle alakası yoktur, ben vicdanlı adamım örgüte inanmıyorum ama şike var ve şike olmadığını çocuğa bile inandıramazsınız" diye konuşarak Aziz Yıldırım'a sert gönderme yaptı. TFF yönetimine de sert mesajlar veren İbrahim Hacıosmanoğlu, "Yönetim kurulu üyeleriyle konuşuyorum, (şike yoktur diyen namussuzdur) diyorum, (başkanım haklısınız) diyorlar fakat bir sonuca varamıyoruz. Madem böyle bir durum var insanların vicdanlarını tatmin edin, kapansın konu" dedi. Aziz Yıldırım'ın "Deliller sahte ve tutarsız, vicdanen rahatım" sözlerine karşılık da Hacıosmanoğlu "Bunlar suçlu psikolojisiyle söylenmiş sözler, bu sözlere itibar göstermiyorum" derken, nbsp;Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'la Kulüpler Birliği'nde yaptığı tartışmayla ilgili olarak da, "Kimin elinde ne belge varsa açıklasın. Trabzonspor şikeye karıştıysa delilini sunun kendi takımını kümeye düşüren ilk başkan olmaya hazırım" ifadelerini kullandı.


SADRİ ŞENER: KUPAMIZ FENER MÜZESİNDE

Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener, Yargıtay'ın onama kararının sürpriz olmadığını söyledi. "TFF toplanıp, 'bu alınan karar yeni delildir' deyip, 2010-11 şampiyonluğunu ve küme düşen kulüpleri açıklaması lazım" diyen Şener, "Şampiyonluk kupamız Fenerbahçe'nin müzesinde duruyor" nbsp;ifadelerini kullandı. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...