Fenerbahçeli yönetici: 'Başbakan söz verdi, bu yargılanma..'

Fenerbahçeli yönetici: 'Başbakan söz verdi, bu yargılanma..'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, 'Sayın Başbakan'ın verdiği söz üzerine inşallah bizi de alacaklar' dedi.

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Sabiha Gökçen Havaalanı'nda önemli açıklamalar yaptı. Uslu, "Aziz Yıldırım af falan istemiyor. Gerekirse yatarım diyor. Sayın Başbakan'ın yeniden yargılama konusunda verdiği söz üzerine inşallah bizi de alacaklar. Bu yargılanma açılacak" dedi. Uslu, "Abuk subuk tapelerle ve saçma nedenlerle çeteye soktular. Biz adalete inanmazsak neye inanacağız? Yapay adalete, paralel adalete inanmıyoruz. Aziz Yıldırım af falan istemiyor. Gerekirse yatarım diyor. Sayın Başbakan'ın yeniden yargılama konusunda verdiği söz üzerine inşallah bizi de alacaklar. Bu yargılanma açılacak. Biz Fenerbahçe'nin suçsuz olduğuna inanıyoruz." diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...