Şampiyonluk için döndüler

Şampiyonluk için döndüler

SPOR Haberleri

Sercan Yıldırım ile Volkan Şen imzaları atar atmaz Bursasporlu taraftarlara söz verdi.

Beklenen imzalar atıldı ve Sercan Yıldırım ile Volkan Şen yeniden Bursasporlu oldu. Yeşil-beyazlıların Trabzonspor'dan transfer ettiği Volkan Şen, Galatasaray'dan renklerine bağladığı Sercan Yıldırım ve Manisaspor'dan kadrosuna kattığı Bekir Yılmaz için Özlüce Tesisleri'nde imza töreni düzenledi. Çok sayıda taraftarın izlediği törende Volkan Şen ve Bekir Yılmaz'la 4.5, Sercan Yıldırım ile de sezon sonuna kadar satın alma opsiyonlu kiralık olarak sözleşme imzaladı. Bursaspor'un 2009-2010 sezonunda kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Volkan Şen ile Sercan Yıldırım'ın sevinci gözlerinden okunuyordu. Eski takımına döndüğü için çok mutlu olduğunu ve Bursa'yı çok özlediğini belirten Volkan, "Başkanım Erkan Körüstan ile ikinci başkanımız Rıdvan Şen'e ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Transferimde çok emek harcadılar" dedi. Sercan Yıldırım ise Bursaspor'u tekrar şampiyon yapmak için döndüklerini söyledi. Manisaspor'dan kadroya katılan Bekir Yılmaz da oldukça heyecanlı olduğunu, ilk defa böyle bir taraftar ortamında bulunduğunu belirterek, "Stadyumu merakla bekliyorum. Volkan ve Sercan arkadaşlarım burada şampiyonluk yaşadı. İnşallah bundan sonraki şampiyonluğu birlikte yaşayacağız. Bana da bundan sonra 'Bursalı Bekir' derseniz sevinirim" dedi.ESKİ GÜNLERDEKİ GİBİ
Tanıtımın ardından 3 futbolcu, taraftarın isteği üzerine timsah yürüyüşü yaptı. Ligin ikinci yarısında, Volkan Şen'in 16, Sercan Yıldırım'ın 27, Bekir Yılmaz'ın 4 numaralı formayı giyeceği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...