Arda Turan da Sabiha Gökçen'deydi, işte o tesadüf

Arda Turan da Sabiha Gökçen'deydi, işte o tesadüf

SPOR Haberleri

Atletico Madrid'in yıldız ismi Arda Turan, Aziz Yıldırım'ın Sabiha Gökçen'e indiği saatlerde ödül törenine katılmak için Sabiha Gökçen'e iniş yaptı.

Aziz Yıldırım'ın İstanbul'a gelişi nedeniyle basın mensupları ve taraftarlar Sabiha Gökçen Havalimanı'na akın etti. Bekleyiş sırasında Fenerbahçeli futbolcular Dirk Kuyt ve Bruno Alves de tatil dönüşü aileleri ile birlikte objektiflere takıldı. Yılın sporcusu ödül töreni için İstanbul'a gelen Arda Turan da bekleyiş sırasında havalimanına geldi.Yoğun geçecek gece öncesi 260 kadar özel güvenlik görevlisi ve çevik kuvvet güvenlik tedbirlerini elden bırakmıyor. Tam da bu bekleyişin ortasında Fenerbahçe'nin iki yıldızı Dirk Kuyt ve Bruno Alves Sabih Gökçen Havalimanı'nda tatil dönüşü gazetecilere bir sürpriz yaptı. Kuyt ve Alves rötar nedeniyle akşam antrenmanını kaçırırken kendilerini bekleyen özel araçla Sabiha Gökçen'den ayrıldı.
İkili akşam antrenmanı sonrası takım arkadaşlarına katılarak yeniden Sabiha Gökçen'e gelecekler.
BİR SÜRPRİZ DE ARDA TURAN'DAN
Dirk Kuyt ve Bruno Alves'ten dakikalar sonra Sabiha Gökçen'de görüntülenen bir isim de Arda Turan oldu.
(Sabah)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...