Türk televizyonlarında bir ilk daha

/ Kaynak: İHA
Türk televizyonlarında bir ilk daha

YAŞAM Haberleri  / İHA

Çanakkale'de yerel yayın yapan Boğaz Medya'nın reklam departmanı çalışanlarından İhsan Konuk ve Emire Sülün, televizyonun ana haber bülteninde evlendi.

Yaklaşık 2 yıl önce tanışan İhsan Konuk (34) ve Emire Sülün (30), birlikte çalıştıkları Radyo Boğaz'da program yapmaya başladı. Konuk, kız arkadaşı Sülün'e, radyodaki canlı yayın esnasında evlenme teklif etti. Sülün bu teklifi kabul etti. Nişanlanan çift, nikah için gün aldı. 21 Ocak saat 15.00'te, Belediye Nikah Salonu'nda nikah kıymak için hazırlıklara başlayan çiftin çalıştığı Boğaz Medya'nın sahibi İsmet Akıncı, değişik bir fikir ortaya attı. Çiftin nikah salonunda kıyılacak olan nikahları, Boğaz TV'nin canlı yayın stüdyosuna taşındı. Televizyonun ana haber bültenini sunan Gülçin Akın, bültenin sonunda izleyicilere canlı yayında nikah kıyılacağını duyurdu. Nikahı kıymak için Çanakkale Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Ülgür Gökhan cübbesini giydi. Çiftin nikah şahitliklerini ise Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili ve Çanakkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Daniş ile eski Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Halil Rüştü Akgün yaptı. Boğaz Medya çalışanları ve çiftin yakınlarının katıldığı nikah töreninden sonra pasta kesildi. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, evlilik cüzdanını gelin Emire Konuk'a verdi. Canlı yayındaki nikahın kendileri için de sürpriz olduğunu söyleyen İhsan Konuk, "Biz, belediye nikah salonunda nikah için randevu almıştık. Boğaz Medya sahibi İsmet Akıncı, Hafize Akıncı, Gülçin Akın ve diğer arkadaşlarımız, böyle güzel bir organizasyona imza atmışlar. Biz son bir saat kalana kadar ne olacağını, hatta nikah şahitlerimizin kimler olacağını bile bilmiyorduk" dedi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...