Kadıköy Evlendirme Dairesi'ne kamyon girdi

Kadıköy Evlendirme Dairesi'ne kamyon girdi

YAŞAM Haberleri

Kadıköy'de, kontrolden çıkan kamyon demir parmaklıkları yıkarak Kadıköy Evlendirme Dairesi'nin bahçesine girdi. Kazada 3 kişi yaralandı.

Kadıköy 'de, sağanak nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan kamyon demir parmaklıkları yıkarak Kadıköy Evlendirme Dairesi 'nin bahçesine girdi. Kazada 3 kişi yaralandı. nbsp;Adem Lütfü'nün kullandığı kamyon, Boğaziçi Köprüsü bağlantı yolunun Fahrettin Kerim Gökay Caddesi ile birleştiği noktada sağanak yüzünden kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak refüjü aştı ve Kadıköy Evlendirme Dairesi'nin demir parmaklarını yıkıp bahçeye girdi. Kamyon, eğimli bahçede ağaçlara takılarak durdu. Kazada sürücü Adem Lütfü ile Murat Aytekin ve Yusuf Odabaş yaralandı. Yaralılar, Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...