Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'da lüks cipli kuyumcu soygunu

İstanbul'da lüks cipli kuyumcu soygunu

YAŞAM Haberleri

Ümraniye'de bir kuyumcu dükkanına ciple gelen 4 kişi, güvenlik görevlisini silah çekip, kepenkleri kırarak iki kilo altını çalıp kayıplara karıştı.

İstanbul Ümraniye'de ciple gelen dört kişi, bir kuyumcu dükkanının kepenklerini demir makasla kırdırlar, bu arada kendislerini farkeden güvenlik görevlisine silah çektiler ve bir kaç dakika içinde dükkandan iki kilo altını alıp kayıplara karıştılar. nbsp; Olay 04.30 sıralarında Ümraniye Alemdağ Caddesi'nde bir kuyumcu dükkanında meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz 4 kişi cip ile kuyumcu dükkanına geldi. Bu sırada şüpheliler kendilerini fark eden binanın güvenlik görevlisine silah çekti. Silahı gören bekçi bağırarak yardım istedi. Bu sırada nbsp; şüpheliler önce kepenkleri ardından da camı kırarak dükkana girdi. Kısa süre içinde tezgaha bulunan yaklaşık 2 kilo altını alan soyguncular araçlarına binerek kaçtı. Güvenlik görevlisinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alarak delil topladı. Dükkanın güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, kaçan soyuncuların kimliklerini belirlemeye çalışıyor.

"Kepengin kilidini kırmaları çok fazla vakit almamış"
Soygundan sonra kuyumcu dükkanının sahibinin oğlu Berk Sever olay yerine geldi. Dükkandan yaklaşık 2 kilo altın alındığını belirten Sever, "Güvenlik şirketinin araması üzerine geldik. Geldiğimizde zaten işi bitirmişlerdi. Saat 04.15'de buraya geliyorlar. Kepengin kilitlerini demir makasla kırıp kepengi açıyorlar. Kepengin kilidini kırmaları çok fazla vakit almamış ama camı kırmaları 3-4 dakikalarını almış.

İçeri girip çıkmaları da yaklaşık 1 dakika ile 2 dakika arasında sürmüş. Buraya beyaz bir ciple yanaşmışlar. Buradaki güvenlik görevlisi arkadaşta gelip onları korkutmaya çalışmış. Güvenlik kamera görüntülerinden gördüğüm kadarıyla kilidi alıp arkadaşa fırlatmış. Silah falanda çekmiş buradaki şoför ona. Sonra polise haber veriyor arkadaş. Altınlar balkonun içindeydi, kasada da vardı ama onlara dokunmaya fırsatları olmamış. Kimlikleri kamera görüntülerinden çok zor tespit edilebilir" dedi.

Soygun güvenlik kamerasında
Olay anı kuyumcu dükkanının güvenlik kameralarına an be an yansıdı. Görüntülerde kapüşonlu iki kişinin dükkanın kepenkleri kırması ve ardından dükkan camını kırmaya çalışması görüldü. Şüpheliler ardından dükkana girdikleri ve ellerinde ki torbalarla dükkandan çıkarak olay yerinden uzaklaştıkları görüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...