Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hurdacıya satmak istedikleri demir parçası mayın çıktı

/ Kaynak: DHA
Hurdacıya satmak istedikleri demir parçası mayın çıktı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Mardin'de ilkokul öğrencileri hurdacıya satmak için buldukları demir parçasının mayın olduğunu öğrenince paniğe kapıldı.

Mardin'in Nusaybin İlçesi ile Suriye'nin Kamışlı kenti arasındaki mayınlı sınır bölgesine giren çocuklar, hurdacıya satmak için buldukları demir parçasının mayın olduğunu öğrenince paniğe kapıldı. Öğrencilerin ilköğretim okulu yanındaki mazgala attığı mayın, çağrılan bomba iha uzmanı polisler tarafından etkisiz hale getirildi. Nusaybin Kışla Mahallesi ile Suriye'nin Kamışlı kenti arasındaki mayınlı sınır bölgesine top oynamak için giren çocuklar, buldukları demir parçasını hurdacıya satmak için aldı. Yoldan geçen bir kişi, gördüğü demir parçasının mayın olduğunu fark etti ve çocukları uyardı. Paniğe kapılan çocuklar, mayını Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun arkasında, telefon kablolarının geçtiği mazgal çukuruna attı. Çocuklar çevredekilere de "Şuradaki mazgala mayın attık, haberiniz olsun" demesi üzerine durum polise bildirildi. nbsp;Olay yerine gelen polisler, mazgal çevresine güvenlik şeridi çekti. Olay yeri inceleme ekipleri, mazgala girerek, mayını tespit etti. Mardin'den çağrılan bomba imha ekipleri, girdikleri mazgalda anti persenol mayınını etkisiz hale getirdikten sonra çıkardı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...